2008 szept. Közepén született kisbabák miket tudtok?
Szia
A lányom már nem anyatejes sajnos, de nagyon sok mindent és általánosságban szívesen eszik. Reggel és este tápszert kap, tízóraira gyümölcsöt, ebédre főzeléket (husis v tojássárgás) és uzsira tejpépet. Minden kanalas evéskor nála is kell kanálnak lenni, amivel néha megkínál engem, és minduntalan beletúrkál a hamiba, csipegeti, nyomogatja a kaját, szeretne önállósodni...
8 kg és 70 cm.
Villámsebességgel kúszik, és elég ügyesen kisktyázik, szerintem nemsokára mászni is fog, mert már helyezgeti előre a kezeit. Önállóan még nem ült fel, de nagyon peckesen üldögél egyébként.
Foga még nincs.
Több szót használ, pl ilyeneket: Ap-apa, Baba, Hammhamm-evés/étel, Ladda-labda, Brüüü-autó, Adda-adjak oda valamit
A kézügyessége elég jó, csipeszfogással válogatja ki a(kb borsószem nagyságú) gyöngyök közül a neki tetsző színűeket.
A problémamegoldó-képessége is elég hatékony, másfél óra alatt rájött, hogy az elbarikádozott nappaliból hogyan jut ki, vagy hogy a csatos könyvet hogyan kell "kipatentolni", a pihenőszékén hogyan tudja bekapcsolni a rezgő funkciót(el kell tolni a kis gombot) stb.
Szia! Szept. 13-án született, 7,4 kg, 70 cm
Mászik, feláll, ül, ha felültetem, de egyedül még nem tud felülni. Nem lépeget, nem beszél, csak gagyog: dajdaj, naj-naj, tete ilyesmi :)
Az evéssel gondok vannak, keveseket eszik, reggel, este tápszer, ebéd főzelék, uzsonna gyümölcs. 4szer eszik csak
Egy foga van, ami még nincs kint teljesen.
Éjjel sokszor ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!