Vannak itt 2009. 09.10. -én született kisbabák, mekkorák vagytok?
Figyelt kérdés
Hány kg és hány centi?És miket tudnak már?És hol születtek?:)2010. márc. 4. 11:02
1/7 anonim válasza:
A laqnyom2009 08 31-en szuletet,8,400kg.es 71cm.nem akar forgolodni,meg fordulnisem.ul ha fogjuk,es mar fesziti a labat hogy aljon,mindent eszik,tejet nem.Nem konnyu eset.
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem kisfiam van,66cm és 7000gramm,forgolódik már oda-vissza,meg kuszik is,de azt csak néha,meg ülni is ül ha terpsztve ülök,és van támaszték,néha már egyedül is sikerül megülnie,nekem is sok mindent eszik már,de tejet nem!:)
2010. márc. 4. 11:28
3/7 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom szept. 22-én született. Forog mindkét irányba. Magyaráz, nagyokat kacag, sokat mókázunk. Szépen fogja a tárgyakat, felveszi, átteszi egyik kezéből a másikba, forgatja. Kúszni még nem kúszik. Mostanában a saját kezét nézegeti, forgatja a szeme előtt. Ja, és 70 cm és 7,3 kg. Budapesten a Szent Imrében született a drágám. :-)
4/7 anonim válasza:
Szia!
A kisfiam 2009. szeptember 13.-án született. Most 9.8 kg és 72 cm. Forogni ügyesen tud, de hasról hátra valamiért nem szeret. Próbál kúszni is de még csak a fenékemelgetésig jutott. Hangosan visongat, gagyarászik. Ülni már elég szépen tud. Foga még nincs egy sem. Mostanában fedezte fel a lábát, ez a legfőbb játéka.
5/7 anonim válasza:
Szia! A lányom 2009. szeptember 7-én született.5 hónaposan 7 kiló 68 deka volt.Jövő héten megyünk tanácsadásra, kíváncsi vagyok mennyit hízott 1 hónap alatt.Már forog, kúszi-mászik,sőt már négykézláb is mászkál.
6/7 anonim válasza:
Szia a fiam 2009.9.8 -án szuletett,most 7,3 kg,már 5 hosan volt 2 foga,a kuszás még nem érdekli,ulni nemtud egyedul.elég lusti,de annál akaratosabb,állandoan kézen akar lenni,még szopizik,tízoraira kap csak gyumolcsot,és gyonyoru hatalmas kék szemei vannak
7/7 anonim válasza:
ja utolso vagyok,forgolodás megy neki,de nem szeret hason.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!