Karácsonykor mit adtok a 16 honapos babátoknak? Azt amit föztök, ünnepi fogásokat, vagy akkor is fözeléket?
Figyelt kérdés
inkább olyan anyukák válaszoljanak, akik most is nagyobb részt még fözeléket adnak a babájuknak. köszönöm.2010. dec. 20. 12:39
11/13 anonim válasza:
Na találd ki miért azt kapnak bölcsiben? Mert olcsó.
12/13 anonim válasza:
A főzelék az olcsó azért az van bölcsiben!
13/13 anonim válasza:
Én vagyok az, akinek a 15 hónapos kisfia még mindig csak főzelékeket eszik. Válaszolva arra, hogy majd az én gyerekem lesz-e válogatós, egyenlőre csak annyit tudok mondani, hogy a 29 hónapos kislányom október óta bölcsődés. Eddig egyetlen egy nap volt, amikor nem kért az ebédből (mint kiderült beteg is lett estére). Mindig mindent megevett, amit elé raktak. Itthon például meg nem enné a rántott halrudat, a bölcsiben mindet megeszi. Igaz, nálunk itthon heti két- három nap főzelék van, két nap tésztás étel, két nap húsos+ köretes, és minden áldott nap van leves. A bölcsődében leginkább gazdaságossági szempontból van főzelék ennyiszer, de az is igaz, hogy ezt tudják a gyerekek a legkönnyebben önállóan megenni. Különben én, mint felnőtt sokkal jobban díjazok egy főzeléket, mint egy szelet rántott húst. Ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!