Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi a helyes...

Szerintetek mi a helyes reakció az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

Párom előző házasságából van egy 8 éves kisfia, aki kéthetenként van nálunk hétvégenként.

Nekünk van egy 11 hós kisfiunk.

Jó a kapcsolatom a 8 éves kisfiúval, aranyos segítőkész, néha önfejű. Nagyon szereti a kisöccsét, de gondolom féltékenység van benne, amit normálisnak tartok.

Tegnap indultunk valahova, készülődtem és ahogy sürgök forgok és benézek a szobaajtón azt látom, hogy a pici fiam térdel az asztal előtt és rágcsál valamit elmélyülten, mikor a tesója elkezdi rugdosni. Csak finoman, nem úgy hogy fájjon, de szabály szerint rugdosta.

Én lereagáltam a dolgot valahogy, (most nem írom le, hogyan) de kíváncsi lennék ti mit csinálnátok egy ilyen szituációban.

2010. dec. 20. 09:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nézd a gyereknevelés hatalmas feladat,nagyon könnyű rosszul reagálni bizonyos dolgokra,hidd el,mindenki került már hasonló súlyú helyzetbe és fog is még.Azért is írtam,hogy talán ilyenkor nem figyelek eléggé a nagyra,vagy többet ajnározom a picit és ezért is tartom fontosnak,hogy jobban figyeljek ilyenkor rá,nem azért,mert elakarom kényeztetni,csak mert hibásnak érzem magamat a kialakult helyzetért is.Az ember a hibáiból tanul,mindannyian!
2010. dec. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!