Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem idegesítő, ha egy anyuka...

Nem idegesítő, ha egy anyuka bekapja a cumit mielőtt visszaadja a babájának? Meg ha beleiszik a cumisüvegbe hogy megnézze jó-e a hőfok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 20:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
*anyuka
2010. dec. 20. 08:24
 22/23 anonim ***** válasza:

A cumi lenyalást én sem tartom jónak, ugyanis sokszor a felnőtt ember szájában több a acilus, mint a leesett cumin! ezért én mindig felcsíptetem a ruhájára, meg viszek magammal kis cumi fertőtlenítő kendőt. kicsi helyet foglal és nem kell nyalogatni!

A tápszer hőmérséklete kicsit már kérdés, azt én is meg szoktam nézni, mert nem igazán érzem jól a kezemen és bizonytalan vagyok, viszont nem kapom be az egész cumifejet és szívom, csak éppen a szám végével ellenőrzöm, ha sikerül csak cseppentek! persze tudom, hogy ez sem a legjobb megoldás, de inkább ezt teszem, mint hogy esetleg leforrázam a gyerekem torkát.

2010. dec. 20. 09:29
 23/23 anonim ***** válasza:
76%

gusztustalan-a cuminyalás és a többi is.

aki meg megrágja a gyereke kajáját- hallatlan

engem a hányinger kerülget ettől.

de attól, h nekem ez a véleményem, nyugodtan csinálja ezt a gyerekével aki akarja...

egyébként meg miért lenne h...lye ez a kérdés? itt mindent meg lehet kérdezni, nem fikázni kell a kérdést és kérdezőt, hanem válaszolni! :-)

mindenkinek kellemes ünnepeket!

2010. dec. 20. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!