Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem idegesítő, ha egy anyuka...

Nem idegesítő, ha egy anyuka bekapja a cumit mielőtt visszaadja a babájának? Meg ha beleiszik a cumisüvegbe hogy megnézze jó-e a hőfok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 20:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Akkor téged biztosan az is idegesít,amikor az anyuka a gyerek szájába adja a cicit h szopizzon.Elvégre azon is más baktériumok vannak..
2010. dec. 19. 22:06
 12/23 anonim ***** válasza:
49%

Te nagyon unatkozol,hogy ilyenekkel foglalkozol! Engem nem érdekel,hogy más anyuka mit csinál a gyerekével és mit nem!

Van nekem elég dolgom meg gondom és nem érdekel más hogy most bekapja-e a cumit vagy nem!

Én igenis ha olyan helyen voltunk és leesett akkor bekaptam ez van én nem fogom a gyerekem szájába koszosan adni!!

És igen én ugy nézem meg a tejet mikor felmelegitem neki hogy beleiszok az üvegébe de utána lemosom!

Nagyon sok unatkozó anyuka van aki ráér ilyenekkel foglalkozni!!!

2010. dec. 19. 22:24
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

22:06- ott a pont:) szoptattam a mellemből,

lenyaltam a koszt a cumiról, megkóstoltam jó-e a tápszer, sőt megrágtam neki a kaját,

egy pohárból is iszunk, egy üdítőt is iszunk üvegből,

szívószálas üdítőből is leiszok!

Nyalókájával ha megkínál megnyalom! Szájon puszilom!

Nem ettől lesz beteg a gyerek!

2010. dec. 19. 22:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavar, és soha nem tenném.

Ha megyünk valahova, akkor a cumi cumiláncon ruhára csíptetve, így nem szokott leesni. (Ha mégis, leesne, akkor inkább nem tenném a szájába, mint hogy én lenyaljam.)

Az meg még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy a cumisüvegét megszívjam, bármilyen célzattal.

Igen, egy felnőtt szájában teljesen más bacik vannak, mint a gyerekében. Eszembe nem jutna átadni...

2010. dec. 19. 23:05
 15/23 A kérdező kommentje:
A szoptatás azért teljesen más, mint a szájban lévő millió baci átadása a cumi lenyalásával! Kedves utolsó, ez a megrágom a kaját rész is kicsit bizarr nekem, ne haragudj!
2010. dec. 19. 23:05
 16/23 A kérdező kommentje:
bocs, utolsó előttire (22.53) gondoltam, csak közben jött még válasz!
2010. dec. 19. 23:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Miért volna más..?A baci az baci..
2010. dec. 19. 23:31
 18/23 anonim ***** válasza:
21%

Ennyi unatkozó embert komolyan mondom! Nincs jobb időtöltésed? Inkább foglalkozz a férjeddel ilyenkor ne írj ki H*LYE kérdéseket.

Tetszik tetszik, nem meg nem. Valaki így csinálja valaki úgy.

Én is be szoktam kapni a cumiját, és beleiszok a cumisüvegbe hogy jó-e a hőmérséklet. És? Az én gyerekem!

Ha más undorítónak találja így járt. A saját magad dolgaival kéne foglalkoznod, nem azzal hogy más anyuka mit és hogyan csinál. Nem neked kell vele szenvedni ha beteg lesz a gyerek.

2010. dec. 19. 23:44
 19/23 anonim ***** válasza:
62%
azért ne hasonlítsunk már össze egy szoptatást egy leesett cumi lenyalásával.Én szoptattam a gyerekem egy éves koráig.meg ilyen írni,hogy ő szülte,az ő p..án jött ki.komolyan mondom,aki ilyeneket ír,baj van a fejével.Nem ez volt a kérdés.És nekem igenis undorító,amikor látom,hogy bekapja a cumit és odaadja a gyerekének.az,aki meg megrágja a kaját,az egyenes hányinger.nem a középkorban vagyunk.a felnőttek szája rengeteg baktériumot tartalmaz.elég egy rossz fog,és egy életre tönkretetted a gyereked fogait.nem értem,miért nincs pótcumi,akár több is,cumilánc,víz leöblíteni.na de csak szopogassátok a gyereketek cumiját,igyatok a cumisüvegéből,rágjátok meg a kajájukat ősanyák.ja és persze pontozzatok le,legyen egy kis örömötök
2010. dec. 20. 06:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is gusztustalan.

Ennyi erővel nem is kell fürdetni, majd az nayuka lenyalogatja a koszt.

2010. dec. 20. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!