Nem idegesítő, ha egy anyuka bekapja a cumit mielőtt visszaadja a babájának? Meg ha beleiszik a cumisüvegbe hogy megnézze jó-e a hőfok?
Te nagyon unatkozol,hogy ilyenekkel foglalkozol! Engem nem érdekel,hogy más anyuka mit csinál a gyerekével és mit nem!
Van nekem elég dolgom meg gondom és nem érdekel más hogy most bekapja-e a cumit vagy nem!
Én igenis ha olyan helyen voltunk és leesett akkor bekaptam ez van én nem fogom a gyerekem szájába koszosan adni!!
És igen én ugy nézem meg a tejet mikor felmelegitem neki hogy beleiszok az üvegébe de utána lemosom!
Nagyon sok unatkozó anyuka van aki ráér ilyenekkel foglalkozni!!!
22:06- ott a pont:) szoptattam a mellemből,
lenyaltam a koszt a cumiról, megkóstoltam jó-e a tápszer, sőt megrágtam neki a kaját,
egy pohárból is iszunk, egy üdítőt is iszunk üvegből,
szívószálas üdítőből is leiszok!
Nyalókájával ha megkínál megnyalom! Szájon puszilom!
Nem ettől lesz beteg a gyerek!
Engem is zavar, és soha nem tenném.
Ha megyünk valahova, akkor a cumi cumiláncon ruhára csíptetve, így nem szokott leesni. (Ha mégis, leesne, akkor inkább nem tenném a szájába, mint hogy én lenyaljam.)
Az meg még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy a cumisüvegét megszívjam, bármilyen célzattal.
Igen, egy felnőtt szájában teljesen más bacik vannak, mint a gyerekében. Eszembe nem jutna átadni...
Ennyi unatkozó embert komolyan mondom! Nincs jobb időtöltésed? Inkább foglalkozz a férjeddel ilyenkor ne írj ki H*LYE kérdéseket.
Tetszik tetszik, nem meg nem. Valaki így csinálja valaki úgy.
Én is be szoktam kapni a cumiját, és beleiszok a cumisüvegbe hogy jó-e a hőmérséklet. És? Az én gyerekem!
Ha más undorítónak találja így járt. A saját magad dolgaival kéne foglalkoznod, nem azzal hogy más anyuka mit és hogyan csinál. Nem neked kell vele szenvedni ha beteg lesz a gyerek.
Szerintem is gusztustalan.
Ennyi erővel nem is kell fürdetni, majd az nayuka lenyalogatja a koszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!