Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Légzésfigyelőket mennyi idős...

Légzésfigyelőket mennyi idős koráig "kell/szokás" használni a bébiknél?

Figyelt kérdés

32 hetes terhes vagyok és lassan megvásárolnám a babókám cuccait. Olvastam, hogy a bölcsőhalál kb. 6 hónapos koráig veszélyezteti a babákat.

Érdekelne, hogy mennyi idős koráig használtátok a lepedő alá tehető légzésfigyelőket.

Típusok és vélemények is érdekelnének. Köszönöm

2009. jan. 22. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Angelcaret használtunk, első fiamnál sokáig, a tesó jöttéig használtuk (nála az elején sokszor riasztott, koraszülött, kis súlyú baba volt).

A tesónál már állítottam az érzékenységén, feltekertem maxra, hogy tévesen ne sípoljon, így azt mondom, jó az angelcare.

(bár a nagyfiamnál életmentő volt, a téves riasztás, mert emiatt bevittük a Heim Pálba, ahol találtak mást, amit kezelni kellett)

De ezeket a matrac alá kell tenni, nem a lepedő alá.

A kicsinél szerintem 1 éves kora körül kiszedem.

Judy

2009. jan. 22. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 éves koráig fogom használni,most 8 hós.
2009. jan. 22. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Nekünk is AngelCare401 van,ez bébiőr is egyben.Úgy gondolom,hogy 1 éves koráig,vagyis amíg ki nem növi a kiságyát,fogjuk használni.

Eddig nem riasztott sehogy,de pont ma volt egy riasztó pittyenés.A kisfiam a hasán volt,és nagy erővel támasztotta ki magát....lehet hogy az erőlködés közben elfelejtett levegőt venni?!

2009. jan. 22. 16:35
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!
2009. jan. 22. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Az angelcare nagy hibája: ha merül az elem, ugyanazzal a riasztással jelzi.... Próbálj elemet cserélni, ne éjjel kapj frászt!

Judy

2009. jan. 23. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem hibája az AngelCare-nek(nekünk is az van,az AC401)sokkal inkább a figyelem felkeltése a cél.De mindent így jelez(ha nincs vétel,ha a beállított min.,max.hőmérséklet tart.-tól eltér.stb.)2 gyerekes anyuka
2009. jan. 23. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért valami más hangon is jelezhetne. Nekem a nagyobbik fiamnál sokat riasztott az elején. Mikor már végre nem riasztott, és kezdtünk megnyugodni, akkor elem merülése miatt ismét úgy ugrottam ki az ágyból éjjel, hogy minden rosszra fel voltam készülve. :(

Judy

2009. jan. 24. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!