Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran adtok halat a...

Milyen gyakran adtok halat a kicsinek?

Figyelt kérdés
És milyet, milyen formában?
2010. dec. 18. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
hetente, tonhal konzervet tésztával, rizzsel vagy krumplival.
2010. dec. 18. 12:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Remélem azért több válasz is lesz majd:)

Én egyébként 2-3 hetente főzök-sütök halat, ez ált, halrudacska panír nélkül vagy pangasius filé.

Hetente 1x pedig tonhal konzerv, éppen ma ez volt a reggeli kenyérrel.

2010. dec. 18. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hetente, de az én fiam már nem olyan kicsi (2 éves). Mi már minden formában esszük a halat, sőt a tenger gyümölcseivel is próbálkozunk. Evett már több féle tengeri halat, rákot, de az édesvízi halak sem ritkák. Mi magunk is szeretjük a halat, úgyhogy ezért kerül ilyen gyakran az asztalra.
2010. dec. 18. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A lányom a tengeri halat szereti,meg halrudacskát.

Most már megeszi a lazacot is.Söt megevett majd nem egy egészet.A múltkor apa grillezte,és a lányka majdnem az egész halat megette.3 éves lesz.

2010. dec. 18. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is nagy halevő,és a leírtakon kívül,szokott/szoktunk hekket és pisztrángot is enni(roston sütve)és a halászlét is szereti!Kéthetente egyszer tuti van hal nálunk,néha többször is!
2010. dec. 18. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem szeretjük a halat a férjemmel, úgyhogy a kislányom kb 3 hetente kap halat bébiétel formájában illetve a mamánál eszik ha süt.
2010. dec. 18. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

2 éves, életében egyszer evett egy halas bébiételt. Nem ízlett neki.

Én kb félévente egyszer szoktam rántott tonhalat enni. Nem kért belőle, mikor az volt az ebéd, így nem erőltettem.

2010. dec. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!