Milyen gyakran adtok halat a kicsinek?
Figyelt kérdés
És milyet, milyen formában?2010. dec. 18. 11:33
1/7 anonim válasza:
hetente, tonhal konzervet tésztával, rizzsel vagy krumplival.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Remélem azért több válasz is lesz majd:)
Én egyébként 2-3 hetente főzök-sütök halat, ez ált, halrudacska panír nélkül vagy pangasius filé.
Hetente 1x pedig tonhal konzerv, éppen ma ez volt a reggeli kenyérrel.
2010. dec. 18. 12:18
3/7 anonim válasza:
Én hetente, de az én fiam már nem olyan kicsi (2 éves). Mi már minden formában esszük a halat, sőt a tenger gyümölcseivel is próbálkozunk. Evett már több féle tengeri halat, rákot, de az édesvízi halak sem ritkák. Mi magunk is szeretjük a halat, úgyhogy ezért kerül ilyen gyakran az asztalra.
4/7 anonim válasza:
A lányom a tengeri halat szereti,meg halrudacskát.
Most már megeszi a lazacot is.Söt megevett majd nem egy egészet.A múltkor apa grillezte,és a lányka majdnem az egész halat megette.3 éves lesz.
5/7 anonim válasza:
Az én fiam is nagy halevő,és a leírtakon kívül,szokott/szoktunk hekket és pisztrángot is enni(roston sütve)és a halászlét is szereti!Kéthetente egyszer tuti van hal nálunk,néha többször is!
6/7 anonim válasza:
Mi nem szeretjük a halat a férjemmel, úgyhogy a kislányom kb 3 hetente kap halat bébiétel formájában illetve a mamánál eszik ha süt.
7/7 anonim válasza:
2 éves, életében egyszer evett egy halas bébiételt. Nem ízlett neki.
Én kb félévente egyszer szoktam rántott tonhalat enni. Nem kért belőle, mikor az volt az ebéd, így nem erőltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!