Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran adható édeskömé...

Milyen gyakran adható édeskömény tea 8 hetes babának?

Figyelt kérdés
Anyatejesek vagyunk, de a hasfájásra úgy tűnik ez válik be egyedül. Adhatok neki minden nap? Milyenre kell főzni? Egyszerre mennyit kapjon? Etetéshez képest mikor kapja?
2011. dec. 1. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármennyit adhatsz neki, semmi baja nem lesz. Én nem főztem le, mert akkor erős, hanem forralt vizet öntöttem a cumisüvegbe és abba mártogattam a teafiltert, így csak enyhe lett és egy filter elég volt 2-3 alkalomra. Inkább etetés után adj neki egy kicsivel, ne előtte mert akkor kevesebbet eszik.
2011. dec. 1. 16:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A baj csak az, hogy így is alig hajlandó meginni - cukrozni kell egy kicsit - cici után végképp nem tudnám belediktálni.
2011. dec. 1. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne filterest adj neki, hanem rendeset. Rajta van a zacskón, hogy hány deci vízhez hány gramm kell. Csak forrald fel a vizet, szórd bele az édesköményt és hagyd állni annyit, hogy halvány sárga színe legyen. Annyit adsz belőle, amennyit akarsz, csak az a lényeg, hogy ne áztasd sokáig, maradjon világos sárga.
2011. dec. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!