Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes anyatejes babának...

4 hetes anyatejes babának mikor adjam az édeskömény teát?

Figyelt kérdés

Gondoltam, hogy kipróbálom a mecsek baby teát hasfájásra. De mikor adjam neki, szopi előtt? és mennyit? Csak mert forralt vizet szoktam adni neki, de azt sem fogadja el.

És nem fog emiatt kevesebb tejet szopni?

2010. júl. 8. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Két szoptatás között kínáld, ha épp ébren van. Ha szoptatás előtt adod, csak foglalja a helyet a pocijában. A gyomra eleve pici még, kár elvenni a helyet a tejtől! igazán nem biztos, hogy a tea lenne neki a legjobb, mert az anyatejes babáknak nem igazán jó adni... Más görcsoldót nem próbáltál? Gyógyszertári kevert vagy Infacol?
2010. júl. 8. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
szia az én babókámnak is fájt a pocakja és ugyanezt a teát adom neki szopi után!!! meg ha csuklik!!! am napi 3 dl főzök le neki 1 filterrel. de csak frissen szabd neki adni (hűtés után persze)! mióta ezt issza mindíg meg böfiztetem és így tudunk aludni éjjel:) 21 napos kisfiú anyukája
2010. júl. 8. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztosan kevesebbet fog szopni, hiszen a tea foglalja a helyet a hasában. Próbáld meg, ha te iszod a teát az is szokott használni.
2010. júl. 8. 15:59
 4/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
ahh, előttem író megírta, amit akartam :) idd te a teát, az édeskömény átmegy az anyatejbe :) de ha iszol tejszaporító teát, azokban is van általában édeskömény. a gyerekbe "tömni" szerintem felesleges, ha 100% anyatejes. Én csuklás ellen tartottam a babaszobában mindig egy kis vizet vagy teát cumisüvegben, annyit általában kortyolt a babám, hogy elmúljon tőle, de azóta se hajlandó egy-két kortynál többet inni (7 hónapos)
2010. júl. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!