Ma mentetek, mentek sétálni ebben az idöben (pécs)?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 14:34
1/12 anonim 

válasza:

Nekem most ébredezik a fiam, elég borús az ég, de készülünk, hogy kimegyünk egy negyed órára. ( 4 hetes a kisfiam. )Egész napot átaludta, csak szopizni ébredt fel rövid időkre.
2/12 anonim 

válasza:

Én még gondolkodom. Nem is a borús idő miatt, hanem az összes családtagom azzal szekál, hogy nehogy kivigyem, mert influenzajárvány van. De a levegőre szüksége volna a gyereknek szerintem. Pedig ha kiviszem, én leszek a gonosz felelőtlen anyuka... Úgyhogy én se tudom, mit tegyek.
3/12 anonim 

válasza:

hát én voltam sétálni(nem pécsi vok.)én is gondolkoztam rajta de mi baja lehetne most meg jót alszik de már az ágyában!
4/12 anonim 

válasza:

én is kivittem egy fél órára, be is aludt a kocsiba. tegnap nálunk, győrben, esett az eső, így nem tudtunk sétálni, ezért ma mentünk. Most már 2 órája alszik az ágyában!
5/12 anonim 

válasza:

Itt (Domony.pest megye) 2 napja esik az eső és nem tudunk kimenni..:(((
Kedden voltunk kint, akkor is a dokihoz kellett menni...
6/12 anonim 

válasza:

Szerencsére kertes házban lakunk. Kislányom csak kint tud jót aludni délután, így ha itthon vagyunk mindig kint alszik. Ha jól beöltözteted, nem lesz semmi baja. Ha párás volt az idő, egy textilpelust terítettem a babakocsi nyílására, így aludt kint a pici 3-4 órát is.5 hónapos baba anyukája (4. baba)
7/12 anonim 

válasza:

Én ha esik, ha fúj, kiviszem, max. rövidebb időre. Ha esik, esővédő a babakocsira. Ha nagy szél van, én akkor is felrakom az esővédőt, hogy védje. Más környezet, friss levegő, ingerek. Kell nekik. Szerintem.
8/12 anonim 

válasza:

(Bp) Mi voltunk sétálni vagy egy órát, bár épp nem esett akkor, meg szerintem nincs is olyan hideg ma.
9/12 anonim 

válasza:

Én kivittem és egy órát sétáltunk azóta is nagyon jót alszik!/Komló/
10/12 anonim 

válasza:

Én is úgy gondolom, hogy kell nekik a friss levegő. Ha esik az eső vagy ha nagyon fúj a szél, akkor én is felteszem az esővédőt és megyünk sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!