Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan készítitek a májat?

Hogyan készítitek a májat?

Figyelt kérdés
8 hónaposak vagyunk és ki szeretném próbálni.Mivel daraboljan? És mennyi ideig főzitek?
2009. jan. 22. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megfőzöm vízbe,pici só meg vegamix és főzi mellé szoktam adni,vagy ha levest főzök akkor abba teszem bele.<csirkemáj>9.5hós
2009. jan. 22. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a csirkemájat kakukkfűvel,majorannával főztem meg,majd a végén 1 leheletnyit sóztam+hozzá pár csepp olaj.Ezután turmixolva jégkockatartóba adagolva fagyasztottam(csak 3/4-ig töltöttem meg 1 kockát).1 ilyen kis kockát kevertem gyümivel,zöldséggel(ez attól függ melyik szereti ezekből).A enyém cseresznyével,szilvával szerette legjobban.A máj egyébként hasfogó hatású.
2009. jan. 22. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én már a 6 hós babámnak beledobom a levesbe amit a családnak főzök.Nem csak a májat,hanem a krumplit,és minden zöldséget is.Enyhén fűszerezem,sózom,aztán mikor kiveszem neki turmixolni akkor sózóm delikátozom meg jobban magunknak.Ő már a 3-ik babám,és mindnél így csináltam.

Annyi mindent beleteszek neki,hogy legalább 3 adag különböző főzeléket tudok csinálni belőle.(répa,brokkoli,karfiol,karalábé..stb..)

Az elsőt a krumplival sürítem amit beletettem a levesbe,a másodiknak rizst főzök, a harmadiknak tésztát.Így változatosan eszik,és nagyon szereti is.

Jó főzöcskézést,üdv

2009. jan. 22. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Májat heti 1-nél többször ne adj a babának,vagy még ritkábban.

Utolsó voltam.

2009. jan. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!