Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb popsitörlő?

Melyik a legjobb popsitörlő?

Figyelt kérdés
Már annyi fajtát kipróbáltunk, de vagy büdös volt vagy nem éreztem elég finomnak a popsijához. Segítsetek. Kinek mi vált be?
2009. jan. 22. 12:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a Baby Bruin is nagyon-nagyon jó!
2009. jan. 22. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a Dm-es babylove jött be nagyon! Pelusból is meg popsitörlőből is.

2009. jan. 22. 12:39
 13/22 A kérdező kommentje:
A neogranormonos olyan illatú mint a krémé?
2009. jan. 22. 12:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már a létező összeset kipróbáltam.

A Gabit nagyon szeretem, nem szakad, nem száraz, nem túl vizes, és isteni illata van, viszont drágállom...

A legolcsóbb tescos is jó volt. A sensitive viszont nem jött be, mert nagyon vékony, és alig nedves.

A rózsaszín Johnson büdös volt.

A Neogranormont nem tudtam egyesével kihuzni a csomagolásból, mert ötösével össze voltak ragasztva, én illatot sem éreztem.

A kék Lidls nagyon nedves.

Schleckeres popsitörlő nagyon szuper, mind a minősége,mind az ára. Csak ahova elköltöztünk, ott nincs Schlecker így már nem használjuk:(

Rossmannos is jó.

Már a nevére nem emlékszem, de kék volt a zacsi, van XXL felirat rajta, olcsó is, viszont iszonyat lucskos, úgy kellett kicsavarnom használat előtt.

Most a DM-es Babylovet használjuk már jóideje. A 4 csomagos kiszerelés ára kedvező, és a minősége is jó, a nedvességtartalma pont olyan,amilyennek lennie kell:)

A zöld illatosított egy picit, azt használjuk. A fehér illatmentes, hát... az nem jött be.

2009. jan. 22. 12:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát én a Tena nedves törlőkendőjét használom. Sosem kellett a babám fenekét kenni krémmel, sosem volt piros.

Nagyon szuper, de tényleg. Minden irritáló anyagtól mentes. Az illata is tök jó.

2009. jan. 22. 13:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekünk a Lidl-s kék vált be. Igen, elég nedves, mint ahogy a 12:50-es írta, de nekem pont ez tetszik benne. Kisebb, mint általában a törlőkendők, de nekem ez is szimpatikus. Ja, és az ára is szuper, 299 Ft egy 72 darabos, de ha akciózzák, csak 199 Ft.
2009. jan. 22. 13:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Én a Niveát használtam eddig meg a neogranormont a test áttörléséhez, de mióta megnyilt nálunk a Müller ott találtam a Hipp törlőkendőt ami univerzális igy nem csak popsira hanem arcra és a test áttörlésére is jó. Mandulaolajos és kamillás,ja és sensitiv. A nivea hamar kiszárad vagy néha nem elég nedves, ezzel viszont tökéletesen meg vagyok elégedve.

A megapakk 4 csomag 1800 ft.

Nagyon jó az illata.

2009. jan. 22. 13:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Pampers, DM-es és Nivea.A niveat szeretem a legjobban, a johnsons nem vált be, büdös.
2009. jan. 22. 15:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Magasan a pampers sensitiv a legjobb nekem
2009. jan. 22. 16:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Nálunk kizárólag a Huggies Aloe vera és Kakóvajas vált be a többi kukába való.
2009. jan. 22. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!