Melyik a legjobb popsitörlő?
Szia!
Nekünk a Dm-es babylove jött be nagyon! Pelusból is meg popsitörlőből is.
Szia!
Én már a létező összeset kipróbáltam.
A Gabit nagyon szeretem, nem szakad, nem száraz, nem túl vizes, és isteni illata van, viszont drágállom...
A legolcsóbb tescos is jó volt. A sensitive viszont nem jött be, mert nagyon vékony, és alig nedves.
A rózsaszín Johnson büdös volt.
A Neogranormont nem tudtam egyesével kihuzni a csomagolásból, mert ötösével össze voltak ragasztva, én illatot sem éreztem.
A kék Lidls nagyon nedves.
Schleckeres popsitörlő nagyon szuper, mind a minősége,mind az ára. Csak ahova elköltöztünk, ott nincs Schlecker így már nem használjuk:(
Rossmannos is jó.
Már a nevére nem emlékszem, de kék volt a zacsi, van XXL felirat rajta, olcsó is, viszont iszonyat lucskos, úgy kellett kicsavarnom használat előtt.
Most a DM-es Babylovet használjuk már jóideje. A 4 csomagos kiszerelés ára kedvező, és a minősége is jó, a nedvességtartalma pont olyan,amilyennek lennie kell:)
A zöld illatosított egy picit, azt használjuk. A fehér illatmentes, hát... az nem jött be.
Hát én a Tena nedves törlőkendőjét használom. Sosem kellett a babám fenekét kenni krémmel, sosem volt piros.
Nagyon szuper, de tényleg. Minden irritáló anyagtól mentes. Az illata is tök jó.
Én a Niveát használtam eddig meg a neogranormont a test áttörléséhez, de mióta megnyilt nálunk a Müller ott találtam a Hipp törlőkendőt ami univerzális igy nem csak popsira hanem arcra és a test áttörlésére is jó. Mandulaolajos és kamillás,ja és sensitiv. A nivea hamar kiszárad vagy néha nem elég nedves, ezzel viszont tökéletesen meg vagyok elégedve.
A megapakk 4 csomag 1800 ft.
Nagyon jó az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!