Melyik a legjobb popsitörlő?
Figyelt kérdés
Már annyi fajtát kipróbáltunk, de vagy büdös volt vagy nem éreztem elég finomnak a popsijához. Segítsetek. Kinek mi vált be?2009. jan. 22. 12:11
2/22 anonim válasza:
szia, nekünk huggies a pelus meg a popsitörtlő is.
huggies aloe verás - piros és zöld - imádjuk!!!
5 hós kislány anyukája
4/22 anonim válasza:
Nekünk a Pampers sensitive jött be.
5/22 anonim válasza:
Én nem vettem észre sok különbséget közöttük. A DM-es Babylove-t használom. Szerintem igazából az a fontos, hogy milyen krémmel kened utánna. Én mindig Bepanthent használok, és olyan a feneke, mint a bársony.
6/22 anonim válasza:
Nekünk a nivea baby senzitiv és a lidliben kaphato snzitiv popsitörlö vált be nem szakad elég nedves és az ára iis jo 400-500között van.
7/22 anonim válasza:
Gabi és Nívea. Szerintem a többi túl nedves, a Johnson meg egyenesen büdös...
8/22 anonim válasza:
Szia!
Én csap alatt lemosom a popsiját, szárazra törlöm egy tiszta pelussal aztán bekenem a gyógyszertári popsikrémmel.
Ja, és az én babámé is olyan, mint a bársony:)
9/22 anonim válasza:
Nivea es pampers a legjobb nekunk.
10/22 anonim válasza:
Szia.Én is sokat próbáltam már.A pampers sensitiv nagyon jó csak drága:) Én Libero pelenkát és a DM-es törlőt használom,a zöld csomis szerintem szárazabb a fehéret tegnap próbáltam és nekem az jobban tetszik sokkal nedvesebb :)A kislányom 12hetes,és a popsija is pihe puha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!