Melyik a legjobb popsitörlő?
Mindenki a sajátjára esküszik
nagyon jó a dm sajátmárkás törlőkendője a fehér csomagolású és a müller sajátmárkása a beauty baby is.
nem tocsognak de nem is szárazak és 4 forint körül van egy lap belőle.
Szia!
Nekünk a Tescos vált be.Most akciós és rég lehetett ennyiért venni. 3csomag (72db/csomag) 808Ft!Szalad gyors és vegyél :-)
1éves baba anyuja
Őszintén szólva nekem mindegyik másért jön be.
Amelyik akciós azt vesszük.
Huggies - én szeretem. A kórházban ezzel töröltem meg először a Kislányom. Ha megérzem.......elolvadok.......tudjátok, olyan "első" illat.
Neogranormon - egy időben csak ezt használtam. Most is szeretem, de nem elég nedves nekünk.
Pampers - Elég nedves, elég vastag. Csak azt a savanykás utóillatát nem nagyon csípem.
Nívea - imádom, csak sajna elég vékony és nem elég nedves számunkra.
Johnsons - na most valamiért ez a befutó. Elég nagy, jó de szolíd illatú, és jó nedves is nekünk.
3féle,amit használunk:
DM saját márkás fehér,mert az akció nélkül is jó árban van.
a Tescós világoskék,főleg ilyenkor,mikor jó az ára.(meglepő,de nagyon jó.könnyen kivehető,nem túl nedves,mégis jól törölhető vele minden)
És a pampers kék.Azt is akcióba vettem,és meglepődtem,milyen jó illatú,és puha.
Ami nagy csalódás:a Huggises világoszöld.A múltkor volt akció hogy megapack pelus mellé 4csomag popsitörlő.Na finom az illata,vastag is,és elég nedves is.Viszont könnyen szakad.Vagy én vagyok béna,vagy 3ból egyet tuti nem tudok normálisan kiszedni a csomagolásból.
és nekünk a liberos sem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!