Melyik a legjobb popsitörlő kendő és miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 23:10
1/11 anonim válasza:
pampers huggis naogranormon dm-s mind jó
2/11 anonim válasza:
én már vettem eurós boltban 290 ért is és az is tök jó volt. Szerintem ha a baba bírja szinte mindegy milyent veszel.
3/11 A kérdező kommentje:
A pampers-től mindegyiket használtam már, mind jó volt csak vékonyak! Ezt használjuk!
Kaptam huggies-t, jó vastag volt, csak nem elég nedves!
Milyenek vannak még? Melyik az a popsitörlő amelyik árban is jó, vastag, jó illatú és elég nedves?
2010. máj. 31. 23:23
4/11 anonim válasza:
Nekem a Baby Bruin tetszik. Finom illatú, és nagyon vastag,anyagában nyomott mintás. Második helyezett a Johnson. (illata miatt).
5/11 anonim válasza:
Nekem eddig egy nem jött be, a Pampers Clean&Play, amúgy mindenfélét használok (DM-es, Libero, Pampers, Neogranormon, Spar-os, Nivea)
6/11 anonim válasza:
Ha jó nedves kell, akkor a jonsonsnak a zöld, aloe verásat vedd meg. Annyira nedves, hogy engem már zavart. Egyébként én is pamperst használok, szerintem tök jó. Ha kifogy, huggiest akarok kipróbálni.
7/11 anonim válasza:
Nagyon sokat kipróbáltunk már, a pampers vált be. Jelenleg igaz kipróbálás szinten vettem egy tesco-s zöldet és meglepően kellemeset csalódtam benne. 300 Ft és jó nagy, elég jó nedves is. Igaz kíváncsi leszek, ha a felénél fogok járni, tartja-e majd még a nedvességet.
8/11 anonim válasza:
A Tescos nagyon jó! A zöldet használjuk, de amióta kihozták azóta ezt veszem.
10/11 anonim válasza:
Neogranormon és a Pampers volt eddig a legjobb. Sokszor akciós is.
A DM-es nagyon száraz volt, Huggies vastag, de kicsi, még a Johnson's elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!