Melyik a legjobb popsitörlő kendő és miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 23:10
11/11 anonim válasza:
Mi pampers sensitivet használunk, se illata, se színe (egyiknek sincs), viszont elég nedves. Ilyen még a babylove dm-es fehér, de a pampersre mindig van valami akció, kuponom. Illatra a neogranormon jött még be, de arra sosincs akció.
Én nem szeretem, ha túl illatos, bár a babám bőre mindegyiket bírta, még a 290 ft-os axxot is.
A nedvességre meg az a tapasztalatom, hogy néha fejre állítom a csomagot, mert talán jobban átjárja a nedvesség a felső kendőket is. Mert a negoranormonnál jártam úgy, hogy a felsők alig voltak nedvesek, gondoltam is,hogy többet nem veszek, aztán az alsók meg már tocsoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!