Szorulásos babának milyen ételeket készítsek?
7,5 hós, még csak 1,5 hónapja kezdtük a hozzátáplálást, igazából mostanra kezdi már szeretni az ízeket és örömmel elfogadni. Most jött elő a szorulási probléma is, de nem tudom mit adjak neki, mert azért a főzeléket sűríteni kell valamivel (krumpli, rizs). A gyümipépünk alapja meg az alma szokott lenni (ami megintcsak hasfogó) ezeket szokta kapni:alma, almás banán, almás őszibarack, almáscsirke, meg a főzelékek husival.
Adtam most neki Laevolac-ot, meg csináltam Mecsek babateát (de azt nem fogadja el.)Ezért a barackot most egy kis teával higítottam és így kapta kanállal, remélem lesz eredménye.
Tudnátok írni pár babaételt ami nem hasfogós? Nem akarok mindig Laevolac-ot adni neki.
Köszönöm a válaszokat!
Ja és szopik még, egyenlőre nem tudtuk egyik szoptatást se kiváltani, tehát a folyadékbevitel meg van!
Én is így jártam a kisfiaimmal, de nekik olyan 2 hónap múlva rendeződött, a fogzás megoldotta a problémát. Most még elég kicsi, nem igazán tudsz mást adni a Laevolac szirupon kívűl. Nekünk a joghurt+zabkorpa vált be, és 1 paraffin olaj-kúra tette helyre.
Nálunk érdekes, de vannak olyan ételek, amikre másképp reagálnak. A sütőtök, a sóska, a barack egyikőjüknek fogja a hasát, másiknak székletlazító. Idővel majd kitapasztalod, hogy van ez Nála. A krumpli, rizs, banán szinte biztosan hasfogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!