Árthat-e 2éves kislányomnak, ha minden nap megiszik 2actimelt? Szorulásos emiatt issza.
Az actimel nem kisgyermekeknek való...Itass vele natúr joghurtot,vagy gyümölcsösjoghurtot...Szilva,pont itt a szezonja...
Adj neki laevolac szirupot.A lányomat pár nap alatt helyre hozta azóta sincs széklet problémája......
Kettőt ne, max. felet. Annyi bifidusz van benne, hogy még a felnőttnek is sok.
Ha szereti a sima joghurtot, kefírt is, inkább csak azt.
Az én fiam odáig van ért, van hogy 2 pohárral is megeszik egyszerre. De az normál mennyiségű élőflórát tartalmaz, nem bombamennyiséget! Csínján az aCtimellel, activiával!:)
a laevolac szirup nem okoz függöséget,viszont pár alkalom után teljesen helyreállítja az széklet ürítést.....
Nyugodtan kérdezd meg a gyógyszertárban esetleg orvosotoktól......
Egyedül a Laevolac nem okoz függőséget, hosszútávon sem. Azzal hat, hogy kevesebb folyadék szívódik vissza belekből, és így hígabb lesz a széklet. Nekem ezt a gyerekorvos mondta, de a tájékoztatóban is benne van, hogy nem okoz hozzászokást.
Az Actimellel óvatosan, én ebben a korban nem merném mindennap adni, ha eleve a gyártó nem javasolja 2 éven aluliaknak. Valami oka lehet ennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!