Hány fok van éjjel/fürdetéskor/nap közben a lakásban, mikor így röpködnek a mínuszok?
Mi fával fűtünk (kandalló)és a mi szobáinkat csak a füstcső fűti, a konyhát és a fürdőt pedig maga a kandalló.A probléma csak az, hogy a bejárati ajtó nem az igazi és szélfogó sincs, tehát ha jön valaki, akkor az egyből a lakásba hozza a hideget.És elég nagy a jövés-menés.
A gond, hogy hamarosan érkezik a bébink és egyszerűen nem tudunk 18-19 foknál többet produkálni a szobájában ha kint így röpködnek a mínuszok.A háló is max 20 fokos, de inkább 19.
Van valaki hasonló helyzetben? Fürdetéshez amúgy is melegebb kellene, de hogyan?
Használható ötleteket várok...
Éjjel gyerekek szobájában 18-20, fürdőszobában kb 22, a lakásban is 21-22.
Konvektorral fűtünk.
Ennél több fokban, melegünk van.
jó az előttem válaszoloknak, hogy nem birják a meleget. Nálunk a lakásban nappal 22-23 fok van. azért már a 22-t is észrevesszük. északa hidegebb van, mert központilag leveszik a fütést (társashában lakunk) 19-20 fokra. Sokszor kelünk fel északa arra hogy fázunk, a férjem is!
A fürdőben mikor fürdik akkor 25 fok körülre szoktam beállítani a hőmérsékletet. Szerintem ennyi kell egy babának, hogy ne fázzon meg.
én vennék a helyedbe mondjuk egy villanyradiátort, vagy hősugárzot, vagy valami ilyet, és a fürdőre, meg a gyerekszobára rásegítenék.
Kedves 19.46, tudom, hogy a kandalló ontja a meleget, de a ház öreg mint az országút és még örülhetünk, ha csak a bejárati ajtó szigetelése a rossz...Sajnos az elrendezés sem a legjobb. eredetileg ez anno 2 külön lakás volt és így lett egybenyitva kb 20 éve.Még a jelenlegi elrendezéssel is ez a legjobb módszer, hogy meleg legyen.A gázt be lehetne köttetni mert konvektorok vannak, de megnézettük és egyik sem működik megfelelően plusz a bekötés is egy vagyon lenne.Az előző lakó miatt kötötték ki egyébként...
Sajna most nagyon szűkös az anyagi keret, mindenesetre kaptam sok jó tanácsot,majd kitalálunk valami ésszerűt.Ismerőseim legolcsóbb megoldásként szieszta kályhát javasoltak, hogy legalább fürdetésre jó meleg legyen.Hát nem tudom...
19:43
Én annyira nem bírom a meleget, hogy anyósoméknál a lakótelepen már szenvedek, és ha oylan helyen alszoma,pl szálloda, ahol meleg van tuti másnap reggelre egy jó kis fejfájás.
Amikor a szülések után a kórházban a 30 fokban kellet kíbírni több napig, na az maga volt a kínzás.
19:47 vagyok.
Meglep, hogy ennyien normálisnak tartják a 19-20 fokos szobahőmérsékletet, és 23-24 fokban már szenvednek a melegtől. Mit csináltok a melegebb hónapokban? Májustól októberig ezerrel nyomatjátok a légkondit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!