Babám 3 hónapos múlt és a lágyéka kipattogott és kipirosodott. Sudokrémmel kenem neki. Jó az rá? Fürdésnél lehet, hogy csípi a víz neki és azért sír fürdetéskor?
Figyelt kérdés
Eddig mindig virgonckodott a kádban.2011. jan. 20. 12:53
1/4 anonim válasza:
lehet hogy csípi. milyen fürdetőt használtok?
használjatok sima patikai fürdetőkenőcsöt, és kenjétek be patikai testápolóval.
2/4 anonim válasza:
igen, csípheti neki, használjatok valami semleges természetes anyagokbó álló fürdetőt. Nekünk amugy a sudokrém nem vált be semmire, de mikor barhol kipirosodik a babám bőre (pl fogzáskor a popoja), akkor az avent bimbovédő krém nagyon szépen rendbe teszi pillanatok alatt.
Fürdetőből is jó az avent, mi azt használjuk, de sajnos elég drága, ugyhogy, ha nem engedheted meg, akkor gyógyzertári.
3/4 anonim válasza:
Nekem a Sudocrem és a Neogranormon vált be a legjobban.De még ezeknél is hatásosabb a mezei kamillatea főzete.Ha nagyon piros volt neki ( mert gyors az anyagcseréje, volt hogy minden pelusa kakis volt), csináltam kamilla teát, és amikor kihűlt vattapamacsot mártottam bele, és ezzel kentem le.Hagytam a levegőn megszáradni.Már másnap egyetlen piros pötty sem volt.A mi babánk is sírt fürdetéskor vagy 5 napig, eszembe se jutott, hogy ezért.Köszi!
4/4 anonim válasza:
Nekem egyik gyereknél sem vált be a sudocrem, semmire! Csak rontott a helyzeten:(
Pirosságra a boraxos koleszterines gyógyszertári kence a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!