Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért veszi le magáról a 6 és...

Miért veszi le magáról a 6 és fél hónapos babám a pelust?

Figyelt kérdés

1 hete a kislányom odanyúl a pelushoz mikor pelenkázom és kitépőzározza mire én a másikat becsatolom. Ha valamiért elfordulok és vissza nézek már nincs rajta pelus és hasonfekve jókedvűen gügyörészik.

Ha nincs rajta pelus akkor állandóan odanyúl a hajlatához és olyan mintha valami zavarná vagy viszketne. nem látok rajta semmit, nem piros, nincs kiütés sem. A védőnő sem tudott magyarázatot adni.

Lehet hogy befolyásolja az is hogy néha bugyipelust adok rá és az kényelmesebb neki és már zavarja a sima pelus?

Van 5letetek?

2009. jan. 21. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ez aranyos:)

Sajna otletem az nincs se tapasztalatom de lehet benne valami abban hogy kenyelmesebb a bugyipelus.

Sok sikert!:)

2009. jan. 21. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy csak felfedezte a tépőzárat, és élvezi, hogy ki tudja nyitni, eljátszik vele. Visszavenni meg értelemszerűen nem tudja még.
2009. jan. 21. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó hozzá szólóval.nekem igaz fiam van,de mikor rájött,hogy befeszítheti a lábát és nem tudom ráadni a pelust na akkor kacarászott nagyokat.Máig ha nem figyel csak akkor tudom rendesen ráadni,mert különben se behajlítani nem akarja a combit,se szétnyitni a lábát.de én meg bírom olyankor zabálni.Nem tudom milyen a bugyi pelus,gondolom az olyan csajos cucc,de lehet tényleg kényelmesebb neki.sztem érdemesebb egy fajtát használnotok,mert én sem szeretem ha kombinálom a bugyi fajtákat..el lehet szokni tőlük sztem..
2009. jan. 21. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!