Mit tegyek? Az 5 honapos fiam vagy lerugja magarol ejjel a takarot, vagy felhuzza a feje tetejeig.
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 23:19
1/7 anonim 

válasza:

Az alvózsák/hálózsák jó megoldás, nem tudja lerúgni és melegen tartja, mi szerettük.
2/7 anonim 

válasza:

Én betűröm a vastag takaróját a matrac és az ágyrács közé mind2 oldalon, + ráterítek egy vékony plédet is. Így nem tudja teljesen lerúgni magáról, max. néhány centit, a fejére húzni pedig pláne nem. Ha az alsót véletlen mégis leküzdi valamennyire, a fölső pléd valahogy normálisan rajta marad. Igaz, a picim még csak 3,5 hós, uh. még nem forog, csak rúgkapál.
3/7 anonim 

válasza:

Vegyel neki labzsakot, akar egy kicsit nagyobbat is, had tudjon rugdalozni benne! Szoktasd ra mar most, es akkor sokaig tudjatok majd hasznalni. Akar turkaloban is tudsz venni, nagyon jok vannak!!
5/7 anonim 

válasza:

Mi egy bundás, de vékonyabb takaróval takarózunk. Az én kisfiam is ezt csinálta a vastag takarójával. Ő állandóan beletolatott, és mindig felébredt, mikor a feje is eltűnt a takaró alatt. Most, hogy ezzel a vékonyabb takaróval takarom be éjszakára így a hátán húzva be tudja járni az egész kiságyat. Igaz, mi már csak egy pizsinadrágban, meg egy rövid újjú bady-ban alszunk, mert melege van. Ha jobban felöltöztetem felébred éjszaka. Nagyjából mi is 5 hósan kezdtük ezt a módszert, és nálunk bevált. Hozzáteszem, a házunkban mindig jó kis finom meleg van. Szép napot egy 7 hós kisfiú anyukája
6/7 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok nálunk sajna nem vállt be a lábzsák,mert nem szerette. Nem tudott benne mocorogni. És ő szereti bejárni a kis birodalmát. Egy éjszaka alatt körbejárja a kiságyát.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat, beszerzunk majd egy halozsakot!
Szep napot!
2009. febr. 11. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!