Panelben vagyunka szuleimnel 2 honapra.27 fok van ejszaka. Mi rovidbe alszunk pleddel. A 8 honapos kislanyunk tipegoben vekony pleddel. De lerugja magarol mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem gyozok orankent felkellni hozza takargatni.Van vekony halozsakja szerintetek beletegyem?Hajnalban lejebb veszik a futest es akkor en is magamra huzom a pledet.Te mit tennetek?2010. jan. 26. 20:46
1/9 Bea24 válasza:
Persze, tedd bele a vékony hálózsákba, így már te is nyugodtabban alhatsz. :)
2/9 anonim válasza:
Ha megtűri a hálózsákot, akkor ad rá. A legjobb találmány és végre te is nyugodtan alhatsz!
3/9 A kérdező kommentje:
nem lesz sok a 27-ba?tipego+zsak?
2010. jan. 26. 21:06
4/9 anonim válasza:
Akkor adj rá bodyt4 Te tudod, mennyire izzadékony a babád!
5/9 anonim válasza:
Elég lesz rá a body + hálózsák szerintem.
6/9 anonim válasza:
Szerintem irdatlan meleg 27 fok éjszakára. elég a rugdalózó is.
7/9 anonim válasza:
Szerintem sok a 27 fok alváshoz, de ki mihez szokott... Reggelre mennyit mutat a hőmérő? Vékony pizsirugi+hálózsák elég, és neked sem kell aggódni, hogy lerugja a takarót. Amúgy milyen szokott lenni a gyerek arca/keze, hideg/meleg? Nálunk is hálózsákban alszik és 24 fok van (saját szabályozású fűtés)
8/9 anonim válasza:
Nálunk is marha meleg van éjjel, szintén panel. A babámon egy body van és egy vékony rugi éjjel. Se takaró, se hálózsák, szerintem még így is melege van. Mi egy szál paplanhuzattal takarózunk, de még az is sok néha.
14 hónapos baba.
9/9 anonim válasza:
Nálunk 20 fok van, de nyáron, amikor 27 volt, kánikula!, akkor vagy egy body+vékony kis takaró, vagy rugi takaró nélkül volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!