Miért csinája ezt a babám? A két lábfejét dörzsöli össze úgy, hogy le tudja rugni magáról a zoknit. Ha lerúgta akkor is folytatja.4 hónapos.
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 13:55
1/6 anonim válasza:
Ha nem éhes, nem fáj semmije, nem nyugtalan, akkor valószínűleg csak játszik. Felfedezte, hogy vannak lábacskái! :-)
2/6 anonim válasza:
Enyém is csinálja főleg szopi közben, tök aranyos :)
3/6 anonim válasza:
enyém is csinálja szinte egész nap. mi úgy hívjuk hogy csüszpitöli a lábát:D
4/6 anonim válasza:
Enyém is sokáig csinálta. Már elmúlt 1 éves, és egyre ritkábban. Én is szoktam csinálni még mindig, nem tudom, miért:-) Ja, és Anyukám is szokta...
5/6 anonim válasza:
Én babám is csinálja,1 éves,bár már ritkábban.Tök jól elmókázik vele.Zokni ledörgölésre térdzoknit kapott ;) !
6/6 anonim válasza:
Mi más ügyben voltunk neurológusnál,és ő mondta, hogy ez pici korban egy természetes reflex. Egy idő után kinövi, ha nem, akkor lehet különböző masszírozással ezt "kezelni", nyújtani,lazítani az izmait, amitől abbahagyja. Azt hiszem, olyan 10 hónapos kor után javasolja, úgyhogy 4 hónaposan ez teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!