Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetettek 23 éveses...

Szerintetettek 23 éveses fiatal vagyok egy babához?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 11:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen lettem terhes, nem bánom!!!!Most 26 vagyok, van még egy 3 hónaposom!Fiatal anyuka vagyok!
2010. dec. 15. 11:26
 12/28 anonim ***** válasza:
A korod alapján nem.De elég érettnek érzed magad ahhoz hogy anya legyél?
2010. dec. 15. 11:28
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, és nagyon jó lehet fiatal anyukának lenni! Aktuális a kérdés esetleg? :)
2010. dec. 15. 11:29
 14/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy fiatal vagy éretlen, ha van bíztos háttered és komolyan gondoljátok akkor jőhet a babó.
2010. dec. 15. 11:29
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat én abszolut érettnek érzem magam.Igazából a kérdés azért fordult meg a fejemben mert manapság elég ritka mindenki 30-40 évesen szül.Igen az apuka is fiatal nálam egy évvel idősebb.Csak tudjátok néha rám tör egy ilyen kis pánik szerű valami leginkább az anyagiak miatt.Persze tudom nem ismertek de azért egy két válasz tudot segiteni.Az anyagiakról annyit hogy van saját lakás ami ugy mond az enyém és van autó is ami szintén csak inkább a mindennapi megélhetéstől félek,igy hogy én nem dolgoznék elég kevés lenne a bevételünk.
2010. dec. 15. 11:32
 16/28 anonim ***** válasza:

Az életkorod alapján nem, de ezt nyilván neked kell érezned. A hátteredet, személyiségedet mi nem ismerjük.

Én 25 évesen szerettem volna szülni, de nem voltak megfelelőek a körülmények. Kettőnk fizetése épp elég volt, hogy megéljünk. Aztán 30 évesen eljött a megfelelő helyzet, és 5 évig nem estem teherbe! Most 35 évesen van kisbabám... Tehát nem biztos, hogy érdemes halogatni, mert nem mindenkinek sikerül azonnal teherbe esni. Viszont fontos tényező a kiegyensúlyozott párkapcsolat, és az anyagi biztonság.

2010. dec. 15. 11:36
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

a férfiak nem hiszem, hogy ebben a korban érettek lennének az apaságra. a nagy többség biztos nem az.

én inkább emiatt aggódnék.

sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy nem tudjátok majd kezelni az új helyzetet, ami a gyerekkel jár, jórészt az apuka, és emiatt eltávolodtok egymástól.

én ennyi idősen csak úgy mernék belevágni a családalapításba, ha a párom min. 30 körül járna, vagy lenne olyan anyagi hátterem, hogy akár pénzügyi segítség nélkül is fel tudom nevelni a gyereket. ebben az esetben próbálnék felkészülni arra, hogy a kapcsolat nem lesz örökéletű.

ilyen fiatal korban ritka, hogy egész életükre együtt maradjon egy pár.

2010. dec. 15. 11:40
 18/28 A kérdező kommentje:
Hát sok mindentől félek de pont a férjemtől nem ö adja a legnagyobb biztonságot:)
2010. dec. 15. 11:48
 19/28 anonim ***** válasza:
én 18 vagyok most várom a babóm,albérletben lakunk,semmi szülői segítség.csak a párom keresete van,aki 24éves.nagyon jól ki jövünk a pénzből.csak egy kis megnyugtatásnak szántam a választ......
2010. dec. 15. 11:49
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. dec. 15. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!