Szerintetettek 23 éveses fiatal vagyok egy babához?
Az életkorod alapján nem, de ezt nyilván neked kell érezned. A hátteredet, személyiségedet mi nem ismerjük.
Én 25 évesen szerettem volna szülni, de nem voltak megfelelőek a körülmények. Kettőnk fizetése épp elég volt, hogy megéljünk. Aztán 30 évesen eljött a megfelelő helyzet, és 5 évig nem estem teherbe! Most 35 évesen van kisbabám... Tehát nem biztos, hogy érdemes halogatni, mert nem mindenkinek sikerül azonnal teherbe esni. Viszont fontos tényező a kiegyensúlyozott párkapcsolat, és az anyagi biztonság.
a férfiak nem hiszem, hogy ebben a korban érettek lennének az apaságra. a nagy többség biztos nem az.
én inkább emiatt aggódnék.
sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy nem tudjátok majd kezelni az új helyzetet, ami a gyerekkel jár, jórészt az apuka, és emiatt eltávolodtok egymástól.
én ennyi idősen csak úgy mernék belevágni a családalapításba, ha a párom min. 30 körül járna, vagy lenne olyan anyagi hátterem, hogy akár pénzügyi segítség nélkül is fel tudom nevelni a gyereket. ebben az esetben próbálnék felkészülni arra, hogy a kapcsolat nem lesz örökéletű.
ilyen fiatal korban ritka, hogy egész életükre együtt maradjon egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!