Szerintetettek 23 éveses fiatal vagyok egy babához?
van aki 50 évesen sem érett rá, van aki 18 évesen már abszolút érett
ezt innen nem lehet megállapítani, mert nem ismerünk
Biológiailag nem de nem csak ezen múlik. Van aki 16 évesen is felelősségteljes van akire meg 30 évesen egy zacskó tejet se biznék.
Ettől függ nagyban és mivel nem ismerünk....
Ha valakit meggyőzni akarsz hogy márpedig igenis akkor tettekkel kell bizonyitani.
Agyilag és lelkileg legyél érett, ne egy évszámhoz kösd a gyerekvállalást.
Én 21 évesen szültem, semmi baj nincs a gyerekkel, állítom, hogy jobban nevelem, mint sok a falunkban élő 30on túli anya:)
Barátnőm dettó. Első lányát 18 évesen szülte...iszonyat jó anya.
attól függ, milyen típus vagy.
ha nem sűrűn szoktál bulizni járni, kimozdulni, akkor biztosan nem fog hiányozni a szabad élet.
a leendő apuka is ilyen fiatal, mint te?
Ezt 10 éve biztos nem kérdezted volna meg, amikor még mindenki fiatalon szült. Engem lenéznek, mert 23 évesen anya lettem. Szívügyem a kérdés, nem tudok higgadt maradni. Nagyon jó anya vagyok, ebben biztos vagyok, mindent megadok a kicsinek, a nap 24 órájában. Jól bánok vele, kielégítem minden igényét, mind érzelmileg, mind anyagiakban. Ő az életem. És persze, épp ebben a korban kellene szülni. A természet így talált ki minket. A betegségekre is kevesebb az esély. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!