Mikortól várhatom, hogy átaludja az éjszakát?

Szerintem erre nincs megharározható idő.Az én nagyobbik fiam kb.10 hónapos koráig kelt fel enni minden éjjel legalább egyszer.Bárhogy próbáltam "becsapni" neki csak a cici kellett.A pici fiam ő most 8 hónapos,és 2 hónapos korától szinte mindig végigalussza az éjszakákat!
Szeintem sírni hagyni gonosz dolog!És hamarabb pihizhetsz ha gyorsan megszoptatod!

Az én babám 5 hónapos múlt, nekem most már kicsit nehezemre esik felkelni minden éjjel akár 3-4szer, jó esetben csak 2szer.
Általában 2szer még eszik, 2kor és 5kor.
Mi is próbáltuk becsapni hogy apa ment be, és ringatni,de nem ment 10 perc után is sírt és cicit keresett.
Hagytuk sírni is, állítólag 30 percnél tovább úgysem sírt, mi szinte egy órát sírtunk, aztán nagyon megsajnáltam.
Most már 5 hónap után nagyon szeretnék 3-4 óránál hosszabb időt aludni, de sajnos ez még nem történt meg, a lefejt tejemet nem fogadja el cumiból.
Én egyelőre nem is látok esélyt h átaludja az éjszakát vagy hogy kimaradjon az első szopi.

A lányom most lessz 1 évess.Még sosem aludt átegy éjszakát sem.Még cicizik éjjel ha fele´bred.Öt sem lehet "becsapni".
Ezelött egy hónapig minden éjjel 5x 6x e´bredt,mostanában 3x.Hát igen csak fa´rasztó ennyi hónaponkeresztül,de meg lehet szokni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!