Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közel egy hete átszokott az...

Közel egy hete átszokott az ágyunkba, mert szétveri magát a kisággyal. Más is járt így, végeredmény?

Figyelt kérdés
Beteszem a kiságyba aludni,semmi gond,hisz eddig is ott aludt.De!11,éjfél felé jön a mocorgás,és a koppanás a kiságy rácsain..utána eszeveszett bömbölés,és miután megnyugtatom,semmi gond alszik tovább.csakhogy ,ha ismét beteszem,ismét ez következik,így inkább magunkhoz veszem,ott nincs mibe beütni magát ,és mindenki alszik.Csakhogy így nem fog odaszokni?Meddig tart ez ,hogy így fejelgetik a rácsokat a babák?(van rácsvédő,de nem igazán használ,max.tompít)Most 8 hónapos,és egy ideje ez megy.Nappal már be se merem tenni,mert kapásból felébreszti magát...
2010. dec. 13. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy kicsi az a kiságy? Keresztben elfér benne?
2010. dec. 13. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

8,5 hónapos.........ugyanez van nálunk is egy kis fogzással megspékelve.

Ugyanettől félek, és egész pici korától gyönyörűen aludt a kiságyban, most meg, hogy tudjon mindenki pihenni, mellettem alszik.

A kiságyban csak forgolódik, meg kúszik álmában.

2010. dec. 13. 11:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Az én drágámnál is játszik a fogzás is.. :( ,szóval "halmozottan hátrányos helyzetű" korábbi önmagához képest :) A kiságy bármekkora lehetne,mert egész kiskora óta úgy alszik,hogy felkúszik valamelyik sarkába,oda beékeli a fejét és kész(hason alszik).Most viszont,mióta mászik,a mozgolódás közben felpattan négykézlábra(álmában),és miközben zuhan vissza,már fejeli is a rácsokat.. :( ,és itt a vége..
2010. dec. 13. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem alszik benne, én vennék nagyágyat, és csinálnék rá leesésgátlót körbe. Nagylányom bár 15 hós volt mikor átkérte magát, de most 30 hósan is így alszik.

De igen, van rá esély, hogy melléd szokik.

2010. dec. 13. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiam dettó.Nagyon nehezen jönnek a fogai és kinlódik.Rosszul is alszik nagyon.A kiságyban is nagyon forog,kúszik....Neki is kopog a feje a rácson,vagy a kiságy végében.A lányunkkal nem volt ilyen.Minden éjjel 5x6x ébred a fiam.2 .napja én is hajnalban magym mellé veszem,hogy valamit aludjunk is,.A déli alvással nincsen gond.Igaz csak 1,5 órát alszik.....
2010. dec. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!