Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 7 hónapos babánk átszokott...

Ha 7 hónapos babánk átszokott arra, hogy csak a mi ágyunkban alszik, hogyan szoktassam le erről?

Figyelt kérdés
Egy szobában vagyunk. Az utóbbi 1 hónapban van ez. Eleinte csak elaltatni tudtam csak a mi ágyunkba ( 6hós koráig simán ment az elalvás és alvás saját ágyban és csak ritkán ébred az utóbb időben éjjel), de most már, ha átrakom az ágyába egyől felébred és feltérdel, feláll, sír, hogy vegyem ki. Éjjel ( ert z utóbbi egy hónapban ébred is éjszka 1x-2x enni)és hajnalban is ez van. Nem vmi ok ez így. Hogyan szoktassam le?
2008. dec. 25. 10:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Velünk ugyanez volt a helyzet, kb 1 éves koráig kínlódtunk. A nagyágyban altattuk el és úgy raktuk be a kiságyba, egyedül ott soha nem aludt el magától. Én képtelen voltam az ágyban sírni hagyni akár rövid időre is, ezért a vége az lett, hogy már csak nappal használtuk járóka funkcióban. Most 16 hós a kislányom és nemrég lecseréltük a rácsos ágyat leesésgátlós gyerekágyra. Az éjjeli mocorgás csökkentésére pedig hálózsákban altatom. Ez is csak részmegoldás még, mert most is mellé kell feküdni altatáskor, de már nem alszik soha a mi ágyunkban és nem cimbáljuk félálomban ide-oda. Hátránya, hogy néha én is elalszom mellette és éjszaka vándorlok a saját helyemre. Ja, mi is egy szobában alszunk vele.

Remélem segítettem!

2008. dec. 25. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!