Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma van a lányom 1 születésnapj...

Ma van a lányom 1 születésnapja. Ti hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés

Nézem az órát és lassan megszületik... Ilyenkor már mondták a dokik, hogy császár lesz és épp azon aggodtunk, hogy mi is a baj. Aztán 19:58-kor megszületett. Reggel óta szinte ujra élem azt az egy évvel ezelőtti napot.. Persze csak lelkileg :)

Nálatok hogyan volt ez a nap?? Van kedvetek leirni??

Olyan jo érzés emlékezni!!! :)

2010. dec. 12. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Másodikán volt 1 éves a kisfiam. Ő reggel 9-kor született császárral. A szülinapján reggel 7 körül ébredtünk, betettük neki apával a "Boldog születésnapot" c. Halász Judit számot, tánciztunk, énekeltünk, és odaadtuk neki az egyik ajándékát (a többit a bulin kaptam meg vasárnap). Én végigbőgtem az éneklést, nagyon meg voltam hatódva. De apa is..:) Aztán épp reggeliztünk, amikor 9-et ütött az óra. Elmeséltük neki hogyan született meg, mi is újra végigéltük gondolatban. Nekem nagy boldogság volt a fiam szülinapja, és ugyanakkor megható és félelmetes érzés: Úristen, már eltelt egy év? Mindjárt kirepül...:(
2010. dec. 12. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Isten éltessen titeket!:)

Mi is a Halász Judit számot raktuk be a napján,és táncoltunk,én is meg voltam hatódva,az egész napot végigsírtam,és csak öleltem őket.Aztán vasárnap volt (szintén ) a buli,az már nem volt ennyire megható,pedig azt hittem,hogy pont akkor fogok még inkább sírós kedvemben lenni.Előjöttek az emlékek,nekem nagyon jó szülésem volt,boldog voltam,ahogyan most is az vagyok.

2010. dec. 12. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Boldog Szülinapot neki!

Én már előtte hettekkel izgultam a szülinap miatt.Nem volt nagy buli csak mindkét részről a nagyszülők.Reggel felkelltem és egész napom úgy telt hogy puszilgattam,és BSZ kívántam neki:DSőt volt hogy azon kaptam magam hogy úr isten a hasamat fogdozom mint 1 évvel ezelőtt.:DNagyon megható volt az egész nap de szerintem az ember sok-sok szülinapon eszébe jut még a pici születése napja,percről-percre.

Párommal is arról beszélgettünk az adott időben hogy most éppen mi,-hog volt 1 éve:D

22:50kor mind a ketten egy hatalmas puszit adtunk neki amire felkellt és Halkan elénekeltük neki megint a BSZ dalt:D

Még sok ilyen csodálatos évet kívánunk nektek:D

2010. dec. 12. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Bár az én fiam csak 16-án lesz 1 éves, már én is készülök nagyon!

Most is elbőgtem magam, ahogy olvaslak titeket....

Hosszú éveket vártunk erre a babára, nagyon szép terhesség után nagyon csúnya szüléssel jött a világra, és pont olyan, amilyennek elképzeltük.

Én eltettem a tavalyi naptárat, benne az ultrahangok, vizsgálatok ideje, aztán 16-a után hogy mikor mennyit evett, mikor ki jött látogatóba stb.

Mi is elmeséljük neki, hogyan született, csütörtökön hármasban ünneplünk, utána egész hétvégén jönnek a rokonok köszönteni minket - én 22-én leszek 34, sajna.

2010. dec. 12. 21:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Ugy látom mindenki hasonlóképpen éli meg ezt a napot! Mi is össze vissza puszilgattuk 19:58 kor :) Ujra énekeltünk Neki és még vacsi és altatás közben is a BSZ-t dudoltam.

Mi mondtuk a családnak, hogy ez a nap a mienk!! Nem jött ma senki, volt aki már köszöntötte és van aki még ezután jön. Majd jövöre már más lesz..csinálunk "bulit"!!

Mindenkinek Jó egészséget kivánok és hasonló szép emlékeket!!!

2010. dec. 12. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnak májusban volt az első szülinapja. Már hetekkel előbb elkezdtem készülni a nagy napra, mindent elterveztem előre. Pont pünkösdre esett, jó időt jósoltak, ezért állatkertbe terveztem menni. Apa külföldön dolgozik, még ő is meg tudta oldani a hazajövetelt, úgyhogy a körülmények fantasztikusnak ígérkeztek, de az én kis Drágám nem így gondolta...

a nagy nap előtt 2 nappal minden előjel nélkül hányni kezdett, pillanatok alatt 40 fokos láza lett, hasmenés, stb.

Ez volt az első betegségünk addig az orrfolyáson ill. náthán kívül semmi bajunk nem volt. Én tiszta frászban (főleg a láz miatt), a gyerek is tök oda volt, erőtlen, nyűgös, csak anya kellett, szinte egész nap a kezemben volt, csak akkor tudtam letenni, ha egy kicsit lement a láza, a hűtőfürdőket végigbömbölte, a lázkúp beadását szintén, ráadásul egész nap nem aludt semmit...és ez ment 3 napig!

Szóval, így telt az első szülinapunk!!! De azért délután 14:10-kor egy pillanatig volt időm emlékeztetni magam az 1 évvel korábbi élményre!

Több ilyen szülinapot minden esetre nem akarok.

Ja, rá 1 hónapra volt az én 30. szülinapom, arra szintén rákészültem (akkor még nem tudtam azt, amit már tudok- hogy nem szabad semmire előre rágörcsölni, tervezni), de a kisfiam újra keresztülhúzta a számításaimat, dettó ugyan az a szitu, mint 1 hónappal előbb, csak hányás nélkül.

Azóta sem volt semmi baja, de ezt a 2 alkalmat rendesen aláaknázta.

2010. dec. 12. 22:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Huh ez nagyon durva lehetett! Az én kislányom is megbetegedett,de szerencsére nem volt láza a szülinapjára.

Mindenesetre sokkal egészségesebb szülinapokat kivánok nektek!!

Szép napot!

2010. dec. 13. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!