Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bébikompról mi a véleményetek?

A bébikompról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 14:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%
Mi 3 hónapig használtuk, 2 naponta kb. 2O percet töltött benne. De szigorúan csak 8 hós kora után. 4OOO Ft-ért vettem, drágának nem mondanám. Baja sem lett tőle. Mondjuk nagyon keveset volt benne az tény. Imádta, de én nem engedtem többet. Csak és kizárólag akkor tettem bele, ha már mindent unt (járóka, játék, stb), nekem pedig sürgős dolgom volt. Szerintem ha nem ebben "neveled fel" a gyereket és nem ideje előtt ülteted bele, nem lesz semmi baja. És persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja..:)
2010. dec. 11. 15:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt egyik gyereknél sem. Az okokat már leírták + még hozzátenném, hogy kicsi lakásban nem is fér. És mivel a gyerekeim mászva közlekedtek nem is lett volna értelme. Ettől függetlenül én kézenfogva sem vezetgettem őket, amíg nem jártak önállóan. Szóval az sem igaz, hogy aki lusta vezetgetni az vesz kompot.

Viszont a sógornőmék kertesházban laknak, ahol hideg a kő és ők örököltek egy kompot, szerintem nekik hasznos lesz. Először le akartam beszélni őket, de rájöttem ,hogy az ő helyzetükben ha nem viszik tulzásba, hasznos lehet.

2010. dec. 11. 15:26
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

Tehát, ha az a véleményem, hogy szerintem haszontalan, és nem vennék, akkor le kell potozni! Kiváló!

Ha most másodjára meg azt írnám, nagyon klassz dolog, vegyetek nyugodtan, semmi baja nem lesz, akkor 100%-ot kapnék?

Édekesek vagytok!

Tudjátok mit, lepontozók! Vegyetek, használjátok, mindenki úgy tol ki a gyerekével a saját kényelme érdekében, ahogy akar.

2010. dec. 11. 15:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk sem volt.

Aztán a dédinél valahonnan a mama előhalászott egyet, na a lányom kb 3 perc után ki akart jönni és mászni tovább. Őt zavarta. Mondjuk a mai napig szeret mászni, inkább így közlekedik ha nagyon siet:D

2010. dec. 11. 15:47
 15/23 anonim ***** válasza:
37%
Én vettem! Megvártam, amíg mászik szabályosan, rendesen, magától feláll a bútor mellett, és kapaszkodva lépked, és aztán vettem egyet használtan 4500ft-ért. Nincsen benne egész nap, igényli, hogy "szabadon" legyen. Nem bántam meg, és se lusta se felelőtlen nem vagyok. Sokkal többet ér, mint egy 10.000ft-os játék, amit bevág a sarokba 15 perc után, mert megunja.
2010. dec. 11. 15:53
 16/23 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagyok lusta sétáltatni a gyerekemet és a kezét fogni sem!!!!!!!!!!, ha azt szeretné, ennek ellenére van komp otthon és nagyon szeretjük. Megkérdeztem az orvostól, gyógytornász ismerőstől hogy mit szólnak hozzá, mert sok rosszat írnak róla, hogy káros neki stb. Annyit mondott, hogy azt a babát szabas beletenni, amelyik már tud egyedül állni és próbál lépegetni - hiszen ezt segíti -. Mi így is tettünk. Nincs benne egész nap a baba, csak ha olyat csinálok pl mosogatás akkor ott áll mellettem és "segédkezik" van rajta kis pohártartó az elején ott tartja a vizesüveget. Szeret benne, szóval nekünk bevált! A korábbi véleményekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy azért mert, az egyik gyerek nem szereti a másiknak jó lehet! Csak a saját tapasztalatát tudja az ember megosztani és az nem biztos, hogy igaz mindenkire, ezt nem felejtsük el! Korábban már írtam, hogy mindenki maga ismeri a babáját, maga tudja, hogy mennyire és mire van igénye, és persze nem utolsó sorban anyagi lehetősége! A kisfiam igazi örökmozgó, imád labdázni, kúszni, mászni, szóval ő nem az a típus akit pl a játókába tudnék tenni, hogy nézegeltődj és játsz... Ha tervezed a jövőben, akkor azt nézd meg, hogy a babádnak milyen dolgokara van igénye. 8,5 hós kisfiú anyukája
2010. dec. 11. 16:15
 17/23 anonim ***** válasza:
28%
vettem, imádta..rengeteget játszott vele..és 10 hósan magától elindult....persze nem kell hagyni egyedül..oda kell figyelni nehogy elessen stb...Mi szerettük.
2010. dec. 11. 16:27
 18/23 anonim ***** válasza:
41%
Na attól miért lusta, ha kompba van a gyerek...ugyanúgy kell figyelni, menni utána....nem minden a lustaságról szól...jujj ti tökéletes anyukák!!!
2010. dec. 11. 16:31
 19/23 anonim ***** válasza:
34%
Igen,vettünk és újat és tojtam mindenki véleményére,mert nem a gyakorikérdések elvei szerint fogom a gyerekemet nevelni!Imádták,és semmi bajuk,idejében elkezdtek járni,gond nélkül,egyik hétről a másikra.És vezettem is őket,és járókánk is van!Sőt,bébiételt is adok,nem használok bio vegetát,légzésfigyelőt viszont igen,eldobható pelenkát használok,tehéntejet is ittak már,és bolti joghurtot is ettek(1 éven túl),és megvetem az otthonszülést!Nagy a bűnöm,de boldog vagyok,és a gyerekeim is azok!
2010. dec. 11. 16:39
 20/23 anonim ***** válasza:
35%
Azt kihagytad, nagyon boldog anyuka, hogy kenguruztál, mégsem lett tőle semmi bajuk, csak a te hátad nem bírta, már két hónaposan hozzátápláltál, mert anyád is így csinálta. Az első naptól fogva átaludták az éjszakát, mert szuperanyu vagy és elhatároztad, hogy hagyod őket sírni, amíg bele nem fáradnak. Biztos nem kapattad el őket gyakori ölbevétellel, erre azért ügyeltél. Ja, és nyilván tápszeres babák, mert a tápszer sokkal egészségesebb, mint az anyatej, aminek hat hónapos kortól már úgysincsen tápértéke, a tápszertől a hasuk se fájt, és ezért álltak fel már félévesen. Gyógytornásszal sose beszéltél, mert csak a pénzt teszi zsebre, az ortopéd szakorvosnál is jobban tudod, mert az egyik ezt mond, a másik azt, és különben is, harminc év múlva megint más lesz a divat. Kihagytam valamit a szokásos szlogenekből?
2010. dec. 11. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!