Bébikompról vélemények? Hasznos vagy ártalmas?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
már nagyon sok ilyen kérdés volt, a keresőben találsz sokat:-)
Szia.
Nekünk is van egy szuper járgány (kaptuk).Eddig úgy gondoltam nem fogom bele tenni, de mivel már mindenbe kapaszkodik és feláll, úgy döntöttem használjuk.Legalább is addig amíg a konyhába teszek veszek.Nagyon tetszik neki!Legalább nem az etetőszékében kell csücsölnie.Kétlem hogy valami hátránya származna belöle.Egyébként még nem hallottam olyan babáról akinek e miatt baja lett volna.Sokan ellenzik, de szeríntem azt sem tudják, hogy konkrétan miért.Persze előbb nem fog megtanúlni járni, de nem is ez a cél.Jól szórakozik, az a lényeg.
Felmérés alapján,azok a gyerekek,akik diszlexiásak,diszgráfiásak...a komp hatására alakulhatott ki.
Szerintem tök jó lenne,de ezek után én nem teszem bele a gyerekem.
NEkem is volt, Hugomnak is, utánnunk még sok gyerek megörökölte, és semmi bajunk!
Egy hónapja kapta meg a 6 hónapos akkor ülni tudó lányom az ő kis kacsás kompját, egy hét alatt megtanult vele közlekedni, csak úgy szalad benne, már a küszöb sem akadály, pakol amit csak elér, ha valahová nem fér be kukucskál majd hümmök hogy oda szeretne menni, nagyon aranyos, leköti sokáig el van benne, imádja. Most 7 hónapos, és ha mellé fekszem, a combomba kapaszkodik, és félig meddig nem egyenesen még de feláll!Nem bántam meg! Azért unalmas lehet a gyereknek aki most fedezi fel a világot feküdni egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!