Bébikompról vélemények? Hasznos vagy ártalmas?
Nyugaton már betiltották, mert előfordult, hogy a gyerek esett vele és egy életre nyomorék lett.
Nagyon ártalmas és balesetveszélyes.
mi használtuk, de csak mikor már maga felállt a fiam (8 honaposan), és nem egész nap, néhányszor naponta 5-10 percet. így szerintem nem ártalmas, hisz egyedul nem hagytam rohangálni vele, nem is ebben nott fel, inkább csak egy kis játéknak használtuk, de így utolag pénzkidobásnak tartom: osszekarcoltuk vele a padlot:(, max 2 honapot használtuk csak, mert amikor már lépegetett a butorok mellett, akkor inkább arra osztonoztuk, az onállo járásra.
hogy ártalmas-e vagy sem, mindenki mást mond, még orvosok kozt is hallottam ellentétes véleményeket. ha a baba nem stabil, csak nyiklik-nyaklik benne, persze hogy nem neki valo, de rovid ideig (nem egész napokat) használva nem hiszem, hogy ártalmas. de nem olcso dolog, nem biztos, hogy megéri így....
Köszönöm a többi választ is!
Viszont nem értem én ezt a lepontozós dolgot.... Aki azt írta, hogy nekik volt és jó volt, azt miért pontozták le? Hozzáteszem én nem pontoztam senkit. Szerintem marhaság. Csak válaszokat vártam egy kérdésre, mert kíváncsi voltam a véleményekre. Ennek épp az a lényege, hogy eltérőek.
Szóval MINDNEKINEK köszönöm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!