Semmi jó. Mindent lever, mindenbe beleakad, beleütközik, és a gyerek később tanul meg járni. Ja, és csak 9 kg-ig jó.
2009. szept. 25. 16:35
2/10 anonim válasza:
Szinte mindenki ako a környezetemben él beleértve a védőnőt is ellenezte mikor megvettük a kompot az első babámnál.De nekem csak jo a tapasztalatom.Ha jol bevan állitva a magasság akkor nincs gond.Olyannyira nem,hogy a lányom 10 honaposan egyedül ment és nem csámpás a fiam pedig tegnap volt 9 és megtette első lépteit az ágy és a fotel között.Szerintem sokat erősitette a lábukat.
Bejàrja a lakàs zeg-zugàt vele.Persze fél orànàl tovàbb nem hasznàlom.
2009. szept. 25. 16:37
4/10 anonim válasza:
Szia!
Az előnye az, hogy ha kevés ideig van benne, akkor nem unatkozik, mehet-jöhet vele kedve szerint, illetve ha látni szeretnéd (pl. főzöl) akkor is ott lehet melletted (mert ugye aj árókát mégse teheted oda..) De nem szabad túlzásba vinni, hogy egész napokat benne legyen, mert tényleg nem tesz jót a mozgásfejlődésének!
2009. szept. 25. 16:44
5/10 anonim válasza:
A gyereket hordtam gyógytornászhoz más okokból és a gyógytornász nekem is azt mondta hogy nehogy vegyünk mert nem egészséges.
2009. szept. 25. 16:46
6/10 anonim válasza:
képzeljétek! én se akkartam, sőt elleneztem mert semmi jót nem hallottam róla. Ki is jelentettem hogy nem veszünk olyat. erre mit szereztek párom szülei???
babakompot! nesze neked! mondtam is hogy ezt szerintem nem kellene, vigyék vissza (használt volt vkitől kapták vagy vették).
anyós egyből mondta, hogy az ő gyerekeinek volt és hogy nekik jó volt meg tök szupi ebben mozogni a babának. én tiltakoztam hevesen, de szerintük ez a tutti. le se szarták hogy mi a véleményem hiszen az én gyerekem. :S
teszek rájuk nagy ívben, ahogy ők is az én véleményemre, nem használjuk. :)
2009. szept. 25. 17:08
7/10 anonim válasza:
A 17:08-ast minek szavaztátok le?
Jól tette, hogy ilyen szarságot nem használ.
Nyugaton több országban be van tiltva, itthon adják el a szemetet, hü*lye magyaroknak jó lesz...
2009. szept. 25. 21:48
8/10 anonim válasza:
Ja, jött egy bunkó, aki csak pontoz, mert szerintem olvasni írni nem tud! :))
2009. szept. 25. 21:50
9/10 anonim válasza:
Na ez a téma is rendesen túl van lihegve! Én sem akartam semmiképp, mert mindenhol azt olvasni, hogy ilyen káros meg pfúúúú nehogy ám! Csámpás, lúdtalpas, ólábú még talán beszédhibás is lezs a gyerek tőle! Na hát mi is kaptunk. (kiderült nekem is volt és imádtam) Úgy voltam vele, lehet, ha már itt van azért nézzük meg mi is ez tulajdonképpen. 8hónapos volt a fiam amikor először beletettük. Azóta imádja. Fut, szalad vele, a teraszon komplett ügyességi pályát kell neki építeni üres üdítős flakonokkal amiker kerülget, tologat. Most 10hós és gyönyörűen próbálkozik az önálló járással, nagyon szépen fejlett az izomzata ésnapról napra ügyesebben navigál. Szóval szerintem nem biztos, hogy ez annyira halálosan káros lenne a gyerekre nézve....
2009. szept. 26. 09:00
10/10 anonim válasza:
Én sem akartam,de párom rábeszélt és nem bántam meg.Mig főzök,nm bennem kapaszkodik fel a kisfiam,abban biztonságban ácsorog.Persze ne órákig.
A bokáját csunyán tartotta,és miota ebben szalad,egyre rendesebben áll a lába,talán mert nem teljes sullyal nehezedik rá.Tehát ma már hasznosnak tartom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!