Milyen ízű szaloncukor lesz nálatok karácsonykor a fán?
Figyelt kérdés
Másfél éves kislányom melyikből ehetne,vagy már bármelyikből?Pl:zselés,vajkaramella?Ti adtok a babátoknak?Köszönöm a válaszokat.2010. dec. 11. 13:48
11/12 anonim válasza:
Szia! 21 hónapos a lányom. Zselés lesz, mert ezt szeretjük. A vajkaramellás nem az amelyik tapad a szánkra mindenhol? Egyébként minden félét ehet, bár az enyém a gumicukrosat nem tudja elrágni.
12/12 anonim válasza:
Mi csak egy csomaggal szoktunk venni, azt sem tesszük a fára, hanem csak alá. Én a rumos kakaósat szeretem (aminek olyan sportszelet íze van)
De most hogy mondjátok, lehet keresek almás fahéjasat, még nem láttam ilyet, viszont ezt az ízt imádom...
Azért csak egy dobozzal veszünk, hogy ne nagyon járjunk rá, meg amúgy is kapunk a szülőktől...
A fiam 13 hónapos lesz, nem hiszem, hogy adok neki, szerintem túl tömény. Csokit még csak most evett egy két falatot kinder télapóból. Nem nagyon követelte a többit :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!