Milyen ízű szaloncukor lesz nálatok karácsonykor a fán?
Figyelt kérdés
Másfél éves kislányom melyikből ehetne,vagy már bármelyikből?Pl:zselés,vajkaramella?Ti adtok a babátoknak?Köszönöm a válaszokat.2010. dec. 11. 13:48
1/12 anonim válasza:
Szia,nálunk kokuszos és banános lesz.Nem nagyon szereti a csokit,néha egy-egyet megeszik!Januárban lesz két éves.
2/12 anonim válasza:
Bármelyiket eheti. Én merci csokikat teszek a fára, ami cukorka alakú, szereti, többféle van benne.
3/12 anonim válasza:
Nálunk ami a fára kerül, annak nem az íze, hanem a színe fontos, mert abból nem eszünk, legfeljebb karácsony után, ha már leszedtük a fát. A fa alatt meg valószínűleg lesz marcipános, mogyorós, esetleg kókuszos. Másfél évesen a fiamnak én egész ünnep alatt csak pár szem szaloncukrot adtam, de tényleg bármilyet ehet már, csak én eleve nagyon kevés édességet adtam neki.
5/12 anonim válasza:
Mi milka szaloncukrot vettünk, bár a lányom (14 hónapos) nem eszik csokit (ha a kezében is van pl a csokimikulás, jobban élvezi kicsomagolni, egyszer megnyalta és annyi). Szóval mi erdei gyümölcsöset, joghurtosat és a férjem kedvéért mandulakrémeset vettünk.
Üdv. 14 hónapos kislány és 29 hetes pocaklakó kislány anyukája
6/12 anonim válasza:
nekünk semmilyen. Csak díszek lesznek a fán. Alatta viszont lesz kókuszos, gesztenyés és karamellás.
7/12 Bea24 válasza:
Szia! Én nem szoktam tenni a fára, legalább is eddig, de lehet, hogy most kipróbálom. :)Nálunk a boltban lehet kapni tiramisu,túró,almás fahéjas,rum-puncs,marcipános, szaloncukrokat, talán az almás fahéjast és a túró-t kipróbáljuk. :) Biztos ízleni fog a kisasszonynak. :P
8/12 anonim válasza:
Szia fán nem lesz ! alá szoktam tenni kokuszos marcipános és banános lesz.
9/12 anonim válasza:
Csak és kizárólag zseléset veszünk már évek óta, mert az az egy az, amit nem tudnak elrontani. Próbáltunk többfélét, de mindegyiknek volt valami mellékíze. Szerettem a kókuszosat régen, de mostanság egyik sem finom.
10/12 anonim válasza:
Zselés és kókuszos.Ezek a kedvenceink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!