Milyen márkájú gyümölcs joghurtot adtok 10-11 hós babátoknak? Krémtúrót eszik már?
Debreceni vagyok, itt nincs Auchan.
Babajoghurtot (dm, rossmannban lehet kapni) már evett.
szia,
én ilyenkor már adtam krémtúrót a fiamnak, nagyon szerette, azt hiszem danone volt. mondjuk ő 7 hónapos kora óta kapott tehén tejet és tejtermékeket is. ma már 2 éves, egészséges fickó és továbbra is imádja a krémtúrót :)
Ági
ez a cikk segít majd a választásban. Őszintén megmondom, én nem adnék még bolti gy.joghurtot, krémtúrót. Tele van cukorral, színezékkel, állományjavítóval, stb... 1 éves a kisfiam, baba joghurtot kap (a Humana most akciós a Brendonban, olcsóbbra jön ki a 4-es pakk, mint a bolti Danone). Natúr joghurtba is szoktam neki gyümit mixelni, nem hiszem, hogy unná. Ha egy ekkora gyerek szeret vmit, nem unja meg egyhamar, főleg, h. napi 1x kap. Tehetsz bele banánt, meggyet (mirelit felolvasztva), kivit mag nélkül, szőlőt mag és héj nélkül, szóval lehet variálni.
Szia!
Én natúr joghurtba lekvárt teszek, nem sokat, csak hogy íze legyen. 8,5 hónapos kisfiam imádja (a csipkebogyós a kedvence). :)
köszönöm szépen a lehordást, "aki 7 hónaposnak tehéntejet ad..." véleményem szerint mindenkinek saját dolga eldönteni mit ad és mit nem a gyermekének. én sem bántom azokat az anyukákat, akik 3 éves korukig tápszerrel tömik a gyereküket, pedig nekem meg az nem szimpatikus. de ez az én véleményem és attól még számomra ők is ugyan olyan jó anyák csak máshogy gondolkodunk. ettől még hallgatnék rájuk!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!