Miota megvan a babám (4honapos) ugy érzem egyedül vagyok, a férjem egész nap dolgozik és a régi "barátnök" akik a koléganöim voltak már elmaradoznak, mit tegyek? Jo lenne ismerkedni babás anyukákkal, pécsen.
Figyelt kérdés
A terhességem 3.honapja ota ithon vagyok egyedül és eleinte csak csak jöttek a koléganök meg én is mentem de ahogy nött a poci és pont jo meleg volt igy én nem nagyon mentem sehová ök meg mindig dolgoztak meg család is van,aztán meglett a fiam egyszer egyszer eljöttek aztán már csak hivtuk egymást most meg már ha én nem keresem öket ök sem jelentkeznek.Szeretnék ismerkedni PÉCSI anyukákkal,kismamákkal akik hasonlo cipőben vannak.2009. jan. 20. 12:39
11/14 A kérdező kommentje:
az utolso válaszolonak:irnák neked de nem irta ki hogy lehet irni neked igy nem tudom a cimed nem tudok irni.Sajnos!!
2009. jan. 20. 15:45
12/14 anonim válasza:
az írása alatt van legalul, hogy Privát e-mail a kérdés kiírójának. Arra kattints és már írhatsz is:) Fel a fejjel
13/14 anonim válasza:
Szia! Én is így vagyok ezzel. Mostanában inkább azzal a barátnőmmel barátkozom, aki nem volt olyan igazi. Viszont neki is van yerkőce, és így sok lett a közös téma. :) Az "igazi", jó ha havonta benéz. Sajnos én falun élek, itt semmilyen ismerkedési lehetőség nincs. Várjuk a tavaszt, akkor a kedvünk is csak jobb lesz! :)
14/14 anonim válasza:
Én is pécsi vagyok Uránvárosból, 7 hónapos kisfiúval. Aki szeretne ismerkedniírjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!