Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miota megvan a babám (4honapos...

Miota megvan a babám (4honapos) ugy érzem egyedül vagyok, a férjem egész nap dolgozik és a régi "barátnök" akik a koléganöim voltak már elmaradoznak, mit tegyek? Jo lenne ismerkedni babás anyukákkal, pécsen.

Figyelt kérdés
A terhességem 3.honapja ota ithon vagyok egyedül és eleinte csak csak jöttek a koléganök meg én is mentem de ahogy nött a poci és pont jo meleg volt igy én nem nagyon mentem sehová ök meg mindig dolgoztak meg család is van,aztán meglett a fiam egyszer egyszer eljöttek aztán már csak hivtuk egymást most meg már ha én nem keresem öket ök sem jelentkeznek.Szeretnék ismerkedni PÉCSI anyukákkal,kismamákkal akik hasonlo cipőben vannak.
2009. jan. 20. 12:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
az utolso válaszolonak:irnák neked de nem irta ki hogy lehet irni neked igy nem tudom a cimed nem tudok irni.Sajnos!!
2009. jan. 20. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
az írása alatt van legalul, hogy Privát e-mail a kérdés kiírójának. Arra kattints és már írhatsz is:) Fel a fejjel
2009. jan. 20. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok ezzel. Mostanában inkább azzal a barátnőmmel barátkozom, aki nem volt olyan igazi. Viszont neki is van yerkőce, és így sok lett a közös téma. :) Az "igazi", jó ha havonta benéz. Sajnos én falun élek, itt semmilyen ismerkedési lehetőség nincs. Várjuk a tavaszt, akkor a kedvünk is csak jobb lesz! :)
2009. jan. 20. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is pécsi vagyok Uránvárosból, 7 hónapos kisfiúval. Aki szeretne ismerkedniírjon.
2009. jan. 20. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!