Miota megvan a babám (4honapos) ugy érzem egyedül vagyok, a férjem egész nap dolgozik és a régi "barátnök" akik a koléganöim voltak már elmaradoznak, mit tegyek? Jo lenne ismerkedni babás anyukákkal, pécsen.
Ez nagyon ismerős! Az én barátnőim is a kolléganőim (voltak), de még a terhesség alatt csak-csak érdeklődtek, de mióta megszültem van olyan, aki még csak fel sem hívott, a babára sem kíváncsi. Pedig egyedülálló. Sok mindenkitől hallottam már ezt, igen, elkopnak a barátok. De jönnek újak, például kisgyerekes anyukák. Nekem is így változott meg a baráti köröm.Ha van a környezetedben ilyen, akkor ismerkedj. A baba mindig közös téma, amit a régi barátok, főleg ha nincs gyerekük lehet egy idő után unalmasnak is tartanának. Szóval fel a fejjel!
A babaúszás is jó alkalom az ismerkedésre.
Minden jót!
Van Pécsett ringató, állítólag nagyon jó. Egy pécsi barátnőm is jár a 6 hónapos kisfiával. Menj el oda, ott van lehetőség ismerkedésre.
De beszélgethetsz anyukákkal séta közben is, miért ne? Én egy kisbabás anyukával nemrég a DM-ben, pelusvásárlás közben ismerkedtem össze. Ő is ott válogatott, nála volt a babája, megdicsértem, milyen szép baba, s már indult is a társalgás. Séta közben is nyugodtan ismerkedj! Indulj ki magadból: neked jól esne, ha valaki megszólítana? Lehet, hogy a szembejövő kismamának pont ugyanolyan gondjai vannak, mint neked. Bátran kezdeményezz!
Szoktad vinni a picit védőnőhöz, vagy oltásra? Ha nem házhoz jönnek, hanem te viszed a babádat, ott is garantáltan összefutsz más anyukákkal. Légy nyitott, előb-utóbb találkozol olyanokkal, akikkel jól érezheted magad.
szia én is pécsi vagyok. 5 hónapos a babám. ha gondolod, írj privát emailt. melyik utcában laksz? mi a foglalkozásod, stb...
ha estleg kiderülne, hogy közel lakunk egymáshoz, sétáltathatjuk együtt a babáinkat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!