Hogy olvasszam ki a lefagyasztott anyatejet? Kettőkor szeretném neki odaadni a vendégségben, elég ha reggel kiveszem a fagyiból?
fogalmam sincs, miért nem megy máshol, pedig imádok szoptatni. komolyan mondom, életem legszebb élmény, ahogy ott szuszog a cicimen. :)
de nekünk ehhez kell a megszokott környezet, nyugalom, nem a hangok, meg a lépések az ajtó másik oldaláról.
sosem értettem meg, hogy tudja valaki akár a buszon is elővenni.... nekem nagyon furcsa, le a kalappal előttük. én borzasztó szégyellős vagyok.
Az én lányom a fagyasztott tejet csak úgy itta meg ha egy kicsit melegebb volt.Persze nem forróra gondolok,2-3 fokkal melegebbre mint a testhőd.
Ne lepődj majd meg a tejen ha kiboritod a zacskóból,mert olyan lesz mintha rossz lenne.Erős illata van és szétválik benne a zsír a többi összetevőtöl.Semmi baja nincs,ha megmelegedett jól rázd össze.
Szerencsére azok táborát erősítjük, akik gond nélkül megisszák a afygasztott tejet :) Nem volt semmi gond, talán észre sem vette Babám a különbséget.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!