A borsót szűrőn paszírozzátok vagy csak egyszerűen turmixolni ahogy a többi kaját?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 10:47
1/4 anonim 



válasza:





Én 1* paszíroztam+ 2* vettem üveges bébiételben,de nem szereti.
2/4 anonim 



válasza:





Szia!
Én turmixolom és utána átpasszírozom.
Még nem passzíroztam mindig hasfájást okozott,azóta nincs gond.
Én a kukoricát is így készítem .
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2009. jan. 20. 11:32
4/4 anonim 



válasza:





az elso pár alkalommmal paszíroztam, aztán turmixolam osszze a tobbi hozzávaloval, de mivel nem okozott semmi gondot, azóta nem paszírozom, így is bírja a kicsi hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!