Mit adhatok neki köhögésre? Mikor vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
10 hónapos babám köhög és szörcsög, de láza nincs, jókedvű.2010. dec. 10. 12:24
1/8 anonim válasza:
Én még most pénteken elvinném megelőzésképp mert ha hétvégére durvul akkor már csak ügyelet.
2/8 A kérdező kommentje:
Feleslegesen nem akarom elvinni, a beteg emberek közé.
Sterimar orrsprayt, használunk és szívom az orrát.
2010. dec. 10. 12:31
3/8 anonim válasza:
Én is elvinném ma, mert ki tudja hétvégén milyen lesz az állapota. Inkább ma, mint holnap rohangálni az ügyeletre, ott aztán hétvégén órákat kell várni a beteg emberek között.
4/8 anonim válasza:
Én sem hagynám hétvégére, mert a babák mindig akkor robbannak le jobban. Legalább hívd fel a dokitokat mit mondd. A miénk calcimuscot, c-vitamint, orrsprayt, sok orrszívást szokott ajánlani, ha nincs láz, és színes váladék. Meg ha köhög akkor arra valamit.
5/8 anonim válasza:
Stodal -homeopátiás. Nagyon jó rá. Amíg nincs láza, és jókedvű, csak köhög és szörcsög, felesleges orvoshoz vinni, mert csak elkap valami komolyabbat. (én mindig kihívom inkább)
Szívd az orrát, nasivin és tengeri sós orrspray, estére baby loof (vagy luuf??) balzsam a hátára. Sok C-vitamin.
6/8 anonim válasza:
Ha szopizik még, akkor sokat szopiztasd, és Te is egyél C vitamint. Ha nem, akkor c vitamin a picinek (cebion) és többször szívni az orrát a tengervizes spray után.
7/8 anonim válasza:
szia,
nálunk ugyan ez volt a helyzet, csak 2 éves. Dr.Theiss szirupot vettem neki és 2 nap alatt elmúlt a köhögése :)
Ági
8/8 anonim válasza:
Vidd,nálunk így kezdődőtt,másnapra már sipolt az egész gyerek,hőrgőgyulladása lett. Menj biztosra,lássa doki hétvége előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!