16 hetes babám az tegnap óta köhög, más baja nincs jókedvü, nem lázas, nem folyik az orra, vigyem ennyivel orvoshoz? Mit lehetne köhögésre adni neki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 08:04
1/4 anonim válasza:
Figyeld és ha rosszabbodik vigyed. Ernyivel nem vinném. Ilyenkor max. c vitamint adnak:-)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én sem vinném. Adj neki Cebion cseppet és figyelgesd ha taknyosodni kezd szívd gyakran az orrát, ha belázasodik adj neki Nurofent és vidd el megmutatni a dokinak. Jobbulást a kicsinek
3/4 anonim válasza:
Nekem bevált a zúzott fokhagyma a kiságy mellé éjszakára. Egy kicsit beszagosit, de 2-3 nap alatt kiszedi a kicsit a náthából. Már ha az... Az én kisfiamnak 3 hósan jöttek ki az első fogai. Ha nyáladzik, akkor a hátracsorgó nyál is köhögtetheti. Mindenesetre, légy résen és ha súlyosbodik menjetek orvoshoz. Jó egészséget és nőjjetek nagyra!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,aranyosak vagytok!Hát végül is nyáladzik nagyon,lehet akkor amiatt köhögne?De természetesen figyelem,egyenlőre itt viháncol mellettem,nem úgy néz ki mint aki beteg hál istennek.
2010. aug. 26. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!