Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hetes babám az tegnap óta...

16 hetes babám az tegnap óta köhög, más baja nincs jókedvü, nem lázas, nem folyik az orra, vigyem ennyivel orvoshoz? Mit lehetne köhögésre adni neki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Figyeld és ha rosszabbodik vigyed. Ernyivel nem vinném. Ilyenkor max. c vitamint adnak:-)
2010. aug. 26. 08:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem vinném. Adj neki Cebion cseppet és figyelgesd ha taknyosodni kezd szívd gyakran az orrát, ha belázasodik adj neki Nurofent és vidd el megmutatni a dokinak. Jobbulást a kicsinek

2010. aug. 26. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem bevált a zúzott fokhagyma a kiságy mellé éjszakára. Egy kicsit beszagosit, de 2-3 nap alatt kiszedi a kicsit a náthából. Már ha az... Az én kisfiamnak 3 hósan jöttek ki az első fogai. Ha nyáladzik, akkor a hátracsorgó nyál is köhögtetheti. Mindenesetre, légy résen és ha súlyosbodik menjetek orvoshoz. Jó egészséget és nőjjetek nagyra!
2010. aug. 26. 08:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,aranyosak vagytok!Hát végül is nyáladzik nagyon,lehet akkor amiatt köhögne?De természetesen figyelem,egyenlőre itt viháncol mellettem,nem úgy néz ki mint aki beteg hál istennek.
2010. aug. 26. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!