Hurutos köhögésre mit ajánlotok? Sinecod jó? Orvoshoz elvigyem, ha csak köhög és náthás?
Figyelt kérdés
Egy éves, most először beteg. Elég csúnyán köhög, náthás, de nem lázas, a hangulata sem rossz. Csütörtökön mennénk egészséges tanácsadásra.2011. márc. 28. 08:58
1/4 anonim válasza:
Én hurutos köhögére Ambroxolt adok a 15 hónapos kisfiamnak az orvosunk tanácsára.
Este pedig lefekvéskor Fenistil cseppet.Annyi cseppet kell adni ahány kiló.
S orrcseppet használunk.
Ha nem műlik inkább mutasd meg orvosnak.De az egészséges rendelésen nálunk ki is van írva,hogy NEM SZABAD bevinni beteg gyereket!
Jobbulást!
2/4 anonim válasza:
Egészséges tanácsadásra ne vidd. Hívd fel a dokit. A Sinecod köhögés csillapító, nem jó hurutos köhögésre mert elfedi a köhögési ingert és bent marad a váladék. Az Ambroxol nagyon jó, az hurutos köhögésre van. Mi úgy szoktuk hogy nappalra köptetőt, éjszakára köhögés csillapítót kap.
3/4 anonim válasza:
Én ugyan azt mondtam volna mint a második válaszoló,nappal ambroxol este sinecod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!