Köhögésre mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
6 napja vettünk, és szedem az Ambroxol-Q nevű gyógyszert, amióta szedem csak erősebben köhögök, nagyon ritkán feljön egy kis váladék is, szerintem nem használ semmit. Eléggé idegesít hogy 6 napja szedem folyton és semmi javulás, ti mit ajánlanátok?2011. febr. 10. 08:35
1/3 anonim válasza:
Az egyik legjobb készítmény a FoNo-ban köhögésre a Suspensio terpini.
2/3 anonim válasza:
Az Ambroxol-Q nekem se jött be. Ha jár hozzá torok fájás is, akkor Strepsils, ha nem akkor Synecod( erős köptető, nyákoldó és egyszerre csillapító is), vagy Kakukkfüves kanalas(ez jó, nekem bevált), vagy még homeopátiás gyógyszer a STODAL szirup. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Synecod-od írta fel az orvosom, ki is váltottam remélem jobb lesz, sajna a Strepsils már elfogyott most Mebucain Orange van, remélem az is hat a torokfájásra. :)
2011. febr. 10. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!