Fojtogató köhögésre mit lehet szedni? Mit ajánlotok?
Megfázás után megmaradt a páromnak ez a fojtogató köhögés, naponta többször véleltlenszerűen rájön, úgy hogy tegnap már majdnem hányt. Nem hallatszódik hogy lenne lerakódás a torkán, de annyira kell köhögnie hogy még a szeme is könnyezik. Ez 2-3 percig tart, utánna oké.
Ő régóta erős dohányos lehet ezzel is összefüggésben? Milyen gyógyszert adjak neki vajon? Köhögéscsillapítót vagy köptetőt, hogy hátha.....??
Az én páromnál ugyanez történt, nekünk bevált a következő:
1. lándzsás útifüvet igyon naponta 3-5-ször
2. a gyógyszertárban lehet kapni még a jegesmedve olajat is(olyan 300 forint)azzal lefekvéskor dörzsöld be a mellkasát meg a hátát.
Hiába ment orvoshoz 2 hónap alatt sem tudtak ezzel a fojtogató köhögéssel mit kezdeni.
köszi a válaszokat!
a lándzsás utifű az nem köptető?
akkor megijesztenélek: nekem is így kezdődött két hónapig fulladtam a köhögéstől. Azóta leszoktam és köptetőt is szedtem, de csak javult nem múlt el. Szeptember eleje óta köhögök. (mondjuk most több felső légúti hurutos fertőzést kaptam el, és még mindig reménykedem, hogy amiatt köhögök - de elég ijesztő, hogy szeptember óta nem volt nap, hogy ne köhögnék)
Az idült hörghurut komoly betegség, gyógyíthatatlan.
Attól, hogy nem tudunk meggyógyítani egy betegséget, még nem azt jelenti, hogy nem lehet meggyógyítani.
Nekem olyan betegségem volt, amit az orvosok nem tudtak gyógyítani, csak a tünetet kezelni, azt sem igazán jól. De én nem adtam fel, amíg meg nem találtam azt, ami tényleg hat rá. Meggyógyultam.
Mindenkinek ajánlom, hogy kutasson, keressen és sose adja fel, mert minden betegségre megvan a természetben az ellenszer is.
Valóban. Pl. egy infiltrált tumor esetében már nem lehet segíteni. De nagyon sok más betegséget, amitől sokan szenvednek, azt lehet. Pl. asztma, cukorbetegség, reuma stb. Vagy akár egy kezdődő lokalizált tumor esetében is van segítség. Ami fontos, hogy időben vegyük észre a problémát és kezeljük. Mert késői stádiumban már nehéz, vagy már nem lehetséges.
Ezzel pontosítottam az előző hozzászólásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!