Fojtogató köhögésre mit lehet szedni? Mit ajánlotok?
Megfázás után megmaradt a páromnak ez a fojtogató köhögés, naponta többször véleltlenszerűen rájön, úgy hogy tegnap már majdnem hányt. Nem hallatszódik hogy lenne lerakódás a torkán, de annyira kell köhögnie hogy még a szeme is könnyezik. Ez 2-3 percig tart, utánna oké.
Ő régóta erős dohányos lehet ezzel is összefüggésben? Milyen gyógyszert adjak neki vajon? Köhögéscsillapítót vagy köptetőt, hogy hátha.....??
nekem autoimmun pajzsmirigy betegségem van, szerintem azon még nem lehet segíteni, sajnos. Nem is hiszem, hogy annyira törekednének a gyógymódra, nagyobb hasznot hoz az életen át tartó kezelés az érdekelteknek...
van jelenleg hörghurutom is (remélem elmúlik) azon lehet segíteni?
előre is elnézést kérek a kérdés kiírójától, de az okoskodóhoz lenne kérdésem:
na hol vagy most - gyere és mondd el nekem hogy gyógyítható az autoimmun pajzsmirigy alulműködés, főleg, hogy nekem már alig maradt pajzsmirigyem úgy elpusztította a saját szervezetem? Na, na????
Sajnálom, ha okoskodásnak vélted, csak buzdítani akartam. Mert amikor az ember beteg, nagyon elkeseredik és van aki hamar feladja. Tudom, mert voltam hasonló állapotban. Itt van ami nekem segített és még nagyon sok más immunbetegnek is. Ennek tudom, hogy jó a minősége, mert ha kevert vagy rossz minőségű mag felhasználásával készül, akkor már nem hat!
01-25 22:51-nek
még nem fogadtam el a betegségem tényét - eléggé rossz állapotba kerültem mire kiderült és még kicsit sem hozott helyre a gyógyszer mire véletlenül teherbe estem...
megnéztem az oldalt, sajnos terheseknek nem ajánlják pedig kipróbáltam volna mivel a köhögésem is borzalmas....
köszönöm, hogy nem sértődtél meg, tényleg én voltam a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!