Köhögésre mit ajánlanátok? Vagy vigyem orvoshoz inkább?
Figyelt kérdés
Tegnap óta 9 hónapos kisfiam eléggé köhög.Nincs láza, de kicsit bágyadtam mint szokott.Eddig semmit nem adtam neki,szerintetek adjak neki vmit?Ha igen akkor mit? Vagy inkább vigyem orvoshoz?Eddig még nem volt soha beteg ezért vagyok ennyire megíjedve és tudatlan..köszi előre is2009. aug. 14. 15:07
1/3 anonim válasza:
Ha meg lennél ilyedve, délután 3-kor nem itt tennéd fel a kérdést, hogy vidd-e orvoshoz, hanem már rég elvitted volna!
Mire vársz? Hogy hétvégén még rosszabb legyen?
És mit akarnál neki adni saját kútfőből? Valami gyógyszert talán? Hát ne! Vidd orvoshoz!
2/3 anonim válasza:
A Stodal homeopátiás szirupot kipróbálhatod, kiváló köhögésre. Ha lázas is a babád, akkor vidd orvoshoz! Üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi,csak nállunk ma 3-tól van a gyerek ovos estig...4Reggel nem tudtam volna kihez vinni.Még mielőtt kitalálnád h eddig várakozom és nem foglalkozom a gyerekemmel
2009. aug. 14. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!