Mit ajánlanátok köhögésre?
20hónapos a fiam kapott antibiotikumot de le kellett állni vele mert nagyon csúnyán kiütéses lett.A doki meg nem adott semmit amitől meggyógyulna a gyerek.
Mit adjak neki, már több mint két hete köhög.
Béres cseppet meg cebion cseppet kapja rendesen.
Szia!
Nekünk mindig mondja a doki, hogy amikor beteg a kisfiam, akkor ne kapja a Béres cseppet, mert az a bacikat is erősíti (ha jól értettem).
C-vitamint viszont bőven, bár a Cebionban nem sok van, inkább egyetek mellé még sok kivit, meg lehet petrezselymet szórni szinte mindenre, abban is nagyon sok van állítólag.
Köhögésre nálunk most nagyon bevált a Prospan szirup, ami ráadásul nagyon finom is.
Ja és a hagymateát és a Baby Luff balzsamot tudom még ajánlani, bár utóbbit inkább ne, ha homeós cuccokat is használtok.
Mucopront szirup.
És ismét egy házi praktika amit én is csak nemrég találtam és már sikerrel alkalmaztam: sertés zsírral bekenni egy rongyot, ruhazsepit, és azt kell a mellkasra tenni éjszakára. Átkötheted egy nagyobb fürdőlepedővel vagy hasonlóval, hogy ne kenje össze a pizsamáját. 1-2 éjszaka alatt garantáltan felszakítja az összes váladékot! Egy próbát megér!
Köszi a válaszokat.
Nekem a doki kifejezettem mondta,hogy a béres cseppet és a cebion cseppet továbbra is adjam a fiamnak.
Köszi mégegyszer a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!